To uzzinot, tu meklēsi nazi un to uzsildīsi! Par tādām viltībām tu noteikti nebiji dzirdējis Ģeniāli!

Dažreiz pat rūpīgi nokomplektētā virtuvē nav atrodami nepieciešamie pielāgojumi. Lūk, šeit arī palīgā nāk saimnieciskie nieciņi.

Jums droši vien ir nācies izgudrot aizbāžņus produktiem, atvērtām paciņām un likt recepšu kladi uz galda, kurā uzbērti milti.

Tāpēc mēs steidzam padalīties ar vairākām nesarežģītām virtuves viltībām, kas spēj atvieglot ikdienu mūsu saimniecītēm.

6 viltības virtuvei

  1. Nofiksēt atvērtu čipsu, kakao vai jebkādu citu produktu paciņu palīdzēs kancelejas saspraudi. Pielīmējiet tam divus puļķīšus no “eskimo” un izmantojiet neaizvietojamo ierīci.
  2. To pašu saspraudi var izmantot kā knaibles : ar tādām ērti pārvietot sagrieztus dārzeņu salātus, apgriezt virtuļus vai apceptus cīsiņus. Vienkārši izbāziet cauri katram satvērējam karoti un nofiksējiet tā, kā parādīts fotogrāfijā.
  3. Pārāk platas paciņas ar zip-lock aiztaisīšanu var sadalīt uz pusēm ar uzsildīta naža palīdzību. Paturiet nazi dažas sekundes uz gāzes plīts un pielieciet ar neaso pusi pie polietilēna.
  4. Tādā pat veidā var cieši aizkausēt maisiņu ar produktiem, kurus ņemiet līdzi ceļā vai, kurus taisāties ilgāk uzglabāt.
  5. Krūka no mīkstas plastmasas ērti lietojama gan mājās, gan arī dabā. Bet, lai jūsu draugiem nenāktos ilgi gaidīt, kamēr jūs piepildīsiet glāzes ar vēso dzērienu, izmantojiet sekojošu triku. Pie krūkas roktura piefiksējiet plastmasas  cilpu un aizāķējiet aiz tās krūkas snīpi. Atliek vien visas glāzītes nolikt vienā rindā: 10 sekundes un visi izbauda dzērienu, jo nevienam nav jāgaida rindā.
  6. Grāmatu vai burtnīcu ar kulinārijas receptēm atveriet vajadzīgajā lappusē un piekariet pie virtuves skapīša roktura aiz drēbju pakaramā biksēm. Recepte acu priekšā, lapas tīras – super!

Mēs ceram, ka mūsu padomi atvieglos jūsu ikdienu un mīļāko ēdienu pagatavošanu. Ja šis rakstus jums patika, tad neaizmirstiet ar to padalīties!

Leave a Comment