Tikai no sirds laimīgi pāri pirms gulētiešanas dara šīs lietas

Un tomēr, tas nebūt nenozīmē, ka gulēt jums ir jāiet tad, kad “acis krīt ciet” un iekrītot gultā, uzreiz jāiemieg, it īpaši, ja jums ir mīļotais cilvēks. Izmantojiet šo intīmo atmosfēru pirms miega, lai stiprinātu jūsu tuvību un attiecības. Dažas kopīgas minūtes, ko jūs pavadīsiet guļamistabā, var radīt brīnumu jūsu attiecībās!

Lūk, ar ko jums būtu jāsāk jau šovakar!

1. Nolieciet telefonus un ignorējiet tos līdz pat rītam

Mobilie telefoni ir brīnišķīgas tehnoloģiskās ierīces. Taču tām nav vietas gultā. Nolieciet tās. Izvairieties no jebkuriem blakus faktoriem, kad jūs esat gultā kopā ar mīļoto cilvēku. Gluži vienkārši iemācieties veltīt laiku viens otram pirms miega.

2. Izvairieties no domām un runām par darbu

Atstājiet darbu un pienākumus birojā. Nevelciet to līdzi savā guļamistabā. Pārliecinieties, ka guļamistabā jūs runāsiet tikai par tām lietām, kas attiecas uz jums abiem.

3. Dodieties gulēt vienā un tajā pašā laikā

Kad jūs dodaties pie miera vienā un tajā pašā laikā, tad jums rodas tāda kā draudzīga saikne, kas uzlabo jūsu attiecības. Tas pierāda to, ka jūs abi ieguldāt attiecībās.

4. Sarunājieties viens ar otru

Protams, ka dažkārt pirms miega jums gribas runāt par mazsvarīgām lietām. Taču nebaidiet reizēm “rakt” arī dziļām. Jums abiem ir jāprot ieklausīties vienam otrā. Un runāt par lietām, kas ir nozīmīgas jums abiem.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment