Tieši šo 3 zodiaka zīmju vīrieši ir vislabākie tēvi

Uzstājība saglabāt sabalansētu dzīvesveidu var kļūt par draudu. Bērni var tavu iesaistīšanos uztvert stresojot vai skolā pārlieku cītīgi darboties, lai darītu Skorpionu laimīgu. Ja jūti, ka no saviem bērniem prasi pārāk daudz, centies nedaudz atlaist grožus. Dažreiz ļauj bērniem gulēt līdz pusdienlaikam. Nekontrolē tik stingri visu, kam bērni pievērš uzmanību internetā.

Mežāzis ir smagi strādājošs un viņu uzstājīgums novērojams arī bērnu audzināšanā. Būdams tēvs Mežāzis noteikti iemācīs dēlam, ka tam jābūt galvenajam ģimenes apgādniekam.

Mežāzim patīk bērniem dot izglītojošas lietas – grāmatas, filmas, attīstošas rotaļlietas. Gluži tāpat kā jebkurš, arī šī zīme vēlas bērniem sniegt visu to labāko, ar vienu atšķirību, Mežāzim grūtības nesagādā pateikt nē brīžos, kad tas vajadzīgs. Būt vecākiem ir grūti, tu taču audzini mazus cilvēkbērnus!

Atceries, ka nav jābūt pārlieku nopietnam, jo tu taču nevēlies, lai tavas mazās kopijas atceras tevi kā nepiekāpīgu un kompromisus nepieņemošu tēvu. Ja tā vietā, ali pildītu mājasdarbus, tavs bērns vēlas spēlēties, iepriecini viņu. Izglītība ir svarīga un tik pat svarīgi ir šad un tad būt jaukam un piekāpīgam.

Ūdensvīrs kā tēvs ir progresīvs un tāds kā vietējais hipijs. Ūdensvīrs vēlas būt sava bērna labākais draugs. Viņš stāsta bērnam trakulīgus stāstus no pagātnes un cer, ka atvase būs tik pat humanitāra. Ūdensvīrs padara interesantas ģimenes vakariņas stāstot pārgājienu, mūzikas festivālu un brīvprātīgā darba stāstus.

Lai arī tev kā Ūdensvīram patīk komunicēt, tu vari būt neiecietīgs pret to, ko jūt citi cilvēki. Ūdensvīram dažkārt trūkst emocionālas inteliģences, kas ir ļoti svarīga vecāku un bērnu attiecībās. Uzticies tam, ko saka tavi bērni un tici viņiem, kad viņi stāsta par to, ko jūt.

Avots:

Leave a Comment