Tev kopdzīve ar šo zodiaka zīmi būs vienkārši drausmīga!

Uzzini, ar kurām zodiaka zīmēm zvaigznes tev sola sliktu kopdzīvi!

Tas, protams, nenozīmē to, ka šī informācija ir kā akmenī iekalta. Daudzi pāri kalpo par spilgtu piemēru, ka ne viss vienmēr ir tā, kā zvaigznes saka. Tomēr, jāatceras, ka ļoti daudzas lietas ietekmē arī dzimšanas gads, laiks un citi faktori!

AUNS – VĒZIS

Auns labi zināms kā neapdomīgs tips, kas spēj izteikt pirmo, kas iešaujas viņam prātā. Pārlieku lielā atklātība var būt bīstama Vēžiem, kuri mēdz būt reti emocionāli. Vēzis ļoti personiski uztvers to, ko Auns izteiks vārdos, tas savukārt novedīs pie īpaši nepatīkamiem strīdiem un ķildām.

Auns parasti tiek pāri tam, kas viņu sarūgtina, tomēr Vēzim nepieciešams laiks, lai sagremotu jauniegūto informāciju un nomierinātos. Vēzis nesaprot kā Auns dažkārt spēj būt tik neprognozējams un bezatbildīgs. Arī šo zīmju dzīvesveidi ir krasi atšķirīgi – Auns vienmēr atrodas ārpus mājas, bet Vēzim patīk baudīt mājas dzīves komfortu. Auns brīvi izmētā savas mantas, kamēr Vēzis vienmēr tās pieskata un uztur kārībā. Viņi nebūtu dīvains pāris bet gana nesaderīgs gan.

VĒRSIS – STRĒLNIEKS

Vērsis vēlas, lai viņa māja būtu skaista un sakopta kā svētnīca, turpretī Strēlnieku it nemaz nesarauc tas, kas notiek mājās. Strēlniekam mājas nepieciešamas, lai būtu kur atgriezties pēc ilgstoša ceļojuma no svešām zemēm, bet viņam nepatīk, ka kaut kas varētu viņu aizkavēt vai aizturēt. Ne Vērsim, nedz Strēlniekam visai labi padodas zelta vidusceļa atrašana strīdīgās situācijās.

Vērsim svarīga ir atbildības uzņemšanās un viņš pats tajā neiesaistās vieglprātīgi. Strēlnieks vislabprātāk iztiek bez jebkādas atbildības un saistību uzņemšanās, tieši viņa vieglprātības dēļ šiem abiem būs grūti parakstīt kādu īres līgumu vai jebkādu citu dokumentu.

DVĪŅI – ZIVIS

Dvīņiem nenoliedzami visvairāk interesē laba komunikācija, tieši tādēļ šīs zīmes pārstāvim būtu neiedomājami grūti dzīvot kopā ar Zivīm. Diemžēl viņi nerunā vienā valodā un reti kad atrodas vienā lapaspusē. Dvīņi nav īsti piesardzīgākie cilvēki attiecība pret citu jūtām, bet Zivis var būt īpaši jūtīgas.
Dvīņiem patīk nesarežģīt lietas un viņi ir sociāli aktīvi, turpretī Zivis atkāpjas savu sapņu pasaulē. Ja šo zīmju pārstāvji veido romantiskas attiecības, Zivis vēlēsies ātri tās padarīt nopietnas, gluži pretēji Dvīņiem, kuri sākotnēji nevēlas neko nopietnu. Ja Zivis būs pārāk spēcīgi pieķērušās, Dvīņi jutīsies smacēti un pametīs Zivis neapskaužamā situācijā.

VĒZIS – ŪDENSVĪRS

Vēži dzīvo saskaņā ar savām jūtām un viņiem dabiski šķiet paust tādas jūtas, kādas viņus pārņēmušas dotajā brīdī. Ūdensvīram, gluži pretēji, nepadodas emociju izrādīšana, ja viņu piespiedu kārtā tām pakļauj, Ūdensvīrs noteikti atsvešināties un meklēs glābiņu no šīs situācijas.

Tas, ka Ūdensvīrs un Vēzis dzīvo kopā, nenozīmē, ka viņiem jāiesaistās vienam otra emocijās. Problēma slēpjas tajā, ka šo zīmju gaumes krasi atšķiras. Vēzim patīk tradicionālas dekorācijas mājas interjerā, bet Ūdensvīrs dod priekšroku unikālām un atšķirīgām lietām, dažkārt pat dīvainām un ekscentriskām. Vēzim nepieciešamas telpas, kas garantē mieru, bet Ūdensvīram kārojas atrasties stimulējošā un uzbudinošā vidē.

Lasi vēl: Cilvēkiem ar šo asinsgrupu ir spēcīga nosliece uz alkoholismu. Iedzer vienu glāzi un attopies pēc mēneša!

LAUVA – MEŽĀZIS

Varētu domāt, ka Lauva un Mežāzis būtu lieliski saderīgs pāris, bet tā nebūt nav. Viņi abi ir pārāk stūrgalvīgi un pārliecināti, ka viņu viedoklis ir vienīgais pareizais, šāds viedoklis liks viņiem nonākt strupceļā. Lauvam piemīt dabas dots šarms, bet Mežāzis ir piezemētāks praktiķis.

Mežāzis ir pieradis smagi strādāt, lai iegūtu to, ko vēlas, viņam lieliski padodas kārtības uzturēšana, turpretī Lauvu nesatrauc sīki, garlaicīgi ikdienas darbi, kas jāpadara. Lauva ir mūžīgais optimists un Mežāža pesimistiskā pusi var šķist viņam pārlieku negatīva. Abi divi bieži nonāks līdz sarunām par mājas darbiem, naudas obligācijām un īri.

Turpini lasīt tālāk

Leave a Comment