Tas tiešām ir īsts brīnumlīdzeklis svara nomešanā, jo palīdzēja man nomest lieko svaru vien nedēļas laikā

Pētersīļi ir augs, kuru tā labvēlīgo īpašību dēļ izmanto ne tikai kulinārijā un ārstniecībā, bet arī tievēšanā. Ja gadījumā arī jūs vēlaties atbrīvoties no liekā svara, tad ņemiet talkā pētersīļus un mūsu ieteikto recepti.

Mūsu piedāvātajam dzērienam ir labas urīndzenošās spējas, kas ir ļoti labs rādītājs tiem, kas vēlas tievēt, kā arī tiem, kas vispār rūpējas par savu veselību un toksīnu izvadīšanu no organisma.

Lai pagatavotu šo dzērienu, jums būs nepieciešamas šādas sastāvdaļas:

10 ēdamkarotes smalki sagrieztu pētersīļu

1 l ūdens

 

Pagatavošana:

Lieciet ūdeni vārīties un brīdī, kad tas būs sācis burbuļot, klāt lieciet sagrieztos pētersīļus. Noņemiet ūdeni nost no uguns, nolieciet to uz 20 minūtēm malā un tad to nokāsiet.

Dzert to nepieciešams visas dienas garumā, turklāt ieteicamā dienas deva ir viens litrs. Neskatoties uz to, ka šis dzēriens ir labs jūsu veselībai un organismam kopumā, to nav ieteicams dzert vairāk par vienu litru.

Neskaitot to, ka ar šī dzēriena palīdzību jūs lieliski tiksiet galā ar savu lieko svaru, pētersīļi palīdz arī izvadīt toksīnus, baktērijas un kaitīgās vielas no organisma.

Tie darbojas kā antioksidanti, kas palīdz atbrīvot organismu no brīvajiem radikāļiem, tādējādi samazinot nopietnu slimību attīstību, tajā skaitā arī vēzi.

Neaizmirstiet dalīties arī ar savām draudzenēm!

Avots: damy.club

COMMENTS

Leave a Comment