Tapetes atkal ir modē! Kā tās pielīmēt pašam?


Tapetes atkal ir modē. Tās ne tikai izskatās bagātīgāk nekā krāsa, bet arī piešķir telpām dziļākas dimensijas un var noslēpt sienas negludumus.

Vienalga, vai izvēlaties klusinātu toni vai košus rakstus, tapetēm jārada vienotu iespaidu ar telpas audumiem un iekārtojumu, nekļūstot par nomācošu elementu.

Tapešu līmēšana ir vienkāršāka nekā jums šķiet. Daži padomi, pāris pamata gudrības un nedaudz iztēles ir viss, kas vajadzīgs, lai mainītu noskaņu telpā.

Ietekme uz telpu
Tapetēm var būt ievērojama ietekme uz telpu. Tā var nodalīt un strukturēt telpu, kā arī vizuāli to paplašināt. Mūsdienās moderni ir klāt tapetes tikai uz vienas vai divām sienām, nevis uz visas sienu platības.

• Lieli raksti var kļūt par dominējošo interjera elementu telpā, tāpēc tie ir piemēroti lielām istabām. Mazā istabā vai tādā, kur ir daudz nišu un stūru, tādas tapetes var būt nomācošas.

• Mazām istabām labi izskatīsies košas, vienkrāsainas tapetes vai sīki raksti.

• Ja izvēlaties oriģinālu tapetes ornamentu, tas vislabāk izskatīsies un izcelsies, ja pārējais iekārtojums būs neitrāls.

• Vertikālas līnijas uz sienas liek griestiem izskatīties augstākiem, īpaši, ja tie ir balti.

• Pirms sāciet līmēšanu, iztēlojieties, kā izraudzītās tapetes izskatīsies uz sienas, pieliekot vienu lielu loksni pie sienas.

Lai lasītu rakstu tālāk, šķiriet nākamo lapu!

Leave a Comment