Tamāra Globa nosaukusi zodiaka zīmes, kurām gada sākums nebūs viegls un būs daudz jācīnās!

Krievu astroloģe Tamāra Globa nosaukusi dažas zodiaka zīmes, kurām gada sākums un janvāris kopumā būs sarežģīts. Pēc tam viss ne tikai nokārtosies, bet turpmāk uz priekšu viss norisināsies burvīgi.

Auns

Janvārī Aunus skars pārmaiņu vilnis. Ne visas būs pozitīvas, bet kopumā viss beigsies labi. Sākumā Auniem var šķist, ka viņi nespēj pielāgoties ātri mainīgajiem apstākļiem, bet pakāpeniski viss nokārtosies. Galvenais, izturēt līdz pavasarim. Pēc tam kļūs vieglāk.

Vēzis

Janvārī Vēžus gaida virkne grūtību visās dzīves sfērās. Var notikt konflikti gan darbā, gan mājās, saasināsies attiecības ar draugiem un radiniekiem. Šo periodu Tamāra Globa iesaka izmantot kā starta laukumu apjomīgām pozitīvām pārmaiņām. Ja Vēži pārskatīs savu vērtību sistēmu un pareizi uzstādīs orientierus, tad viņi būs neticami laimīgi, kā jau uzvarētājam pienākas.

Lasi vēl: Vanga: Nosaukti dzimšanas datumi cilvēkiem, kuriem 2022. gads būs īpaši smags

Jaunava

Jaunavām janvāris ir īstais laiks, lai uzsāktu jaunus projektus. Neviens nesola, ka starts būs viegls un nesāpīgs, bet tas būs tā vērts. Ja šīs zīmes pārstāvji gribēja nomainīt darbu vai pilsētu, tad ir īstais laiks sapakot mantas un doties īstenot vēlamo. Izturot grūtības, Jaunavas izbaudīs pārsteidzošus rezultātus jau maijā, pašas līdz galam neticot savai grandiozajai veiksmei.

Šīm zīmēm ies visgrūtāk – lasi tālāk

COMMENTS

Leave a Comment