Sviesta cepumi ar džemu vai ievārījumu angļu gaumē

Ticiet mums – šie cepumi garšo tik pat labi, kā izskatās! Ir vērts pamēģināt.

Kas jums būs nepieciešams:

 ● 225 g sviesta
 ● 125 g cukura
 ● 350 g miltu
 ● 1 tējkarote cepamā pulvera
 ● 1 tējkarote sāls
 ● 50 g džema vai ievārījuma
 ● 1 ēdamkarote pūdercukura
Pagatavošanas gaita:
  1. Mīkstu sviestu sakulirt kopā ar cukuru.
  2. Pievienojiet klāt miltus, cepamo pulveri un sāli – samaisiet viendabīgu mīklu.
  3. Darba virsmu nokaisiet ar miltiem, no mīklas samīciet bumbu.
  4. Tad mīklu izrullējiet 5 mm biezā plāksnītē.
  5. Izspiediet zieda vai jebkādu citu formu 5 cm diametrā.
  6. Vienai no pusēm izspiediet pa vidu aplīti.
  7. Veidnē ieklājiet cepampapīru, lieciet mīklas ziedus vai formiņas.
  8. Cepiet cepumus 180°C temperatūrā, kādas 15 minūtes, kamēr tie paliks zeltaini.
  9. Izceptos cepumus lieciet uz restītes, lai atdziest.
  10. Gatavus cepumus veidojiet tā, ka vidū lieciet džemu vai ievārījumu, pa virsu lieciet otro cepuma daļu ar aplīti, pa virsu beriet pūdercukuru.

Lai jums labi garšo!

Leave a Comment