Svešas lietas, kas atnes nelaimi. Priekšmeti, kurus nedrīkst pacelt no ielas

Katrai lietai ir sava “dvēsele”, tā arī absorbē īpašnieka enerģiju. Daži priekšmeti ir bīstams atradums, kas var nozagt veiksmi un personīgo laimi.

Uz ielas atrastie priekšmeti reti nes laimi. Jebkura lieta, pirmkārt, ir iepriekšējā īpašnieka enerģija, kas ne vienmēr ir pozitīva. Priekšmetus var apvārdot. Ar viņu palīdzību atbrīvojas no lāsta, nododot to personai, kura bīstamo atradumu pacēla un izmantoja sev. Esiet modrs un uzmanīgs, ja jūsu ceļā parādās kaut kas no šī saraksta.

Monētas

Monēta ir enerģijas talismans, kas no ārpuses absorbē negatīvo enerģiju. Visbiežāk monētas tiek izmestas uz ielas pēc pozitīvās svītras pārrāvuma cilvēka dzīvē. Daudzu gadu laikā uzkrātā iznīcinošā enerģija kritīs uz jums, tiklīdz jūs pieskarsities šim priekšmetam. Turklāt šī ir iecienīta burvju un raganu metode – izmantot monētu, lai pārnestu finansiālas grūtības no vienas personas otrai.

Gredzens

Jebkura rotaslieta uz ielas ir nelaimes simbols. Bet īpaša uzmanība tiek pievērsta gredzenam. Nav nekas stiprāks par īpašnieka enerģijas lauka savienojumu ar dārgmetālu. Caur gredzenu jūs varat nodot lāstus, nelaimīgu mīlestību, šķiršanos un pat celibāta vainagu. Ezoteriķi neiesaka izmēģināt tuvinieku rotas, nemaz nerunājot par tām, kuras jūs atrodat uz ielas.

Mīkstās rotaļlietas

Rotaļlietas izskatās kā glīta un nekaitīga maza lieta. Tomēr, kas to paceļ uz ielas, var saskarties ar ļaunu aci, lāstu, burvestībām. Pašdarinātas lelles tiek uzskatītas par īpaši bīstamām.  Ar Voodoo burvju rituālu palīdzību tiek veikta spēcīga ietekme uz cilvēka enerģiju.

Durstoši priekšmeti

Adatas, kas atrodamas uz ielas vai uz jūsu mājas sliekšņa, pārsvarā rada negatīvu enerģiju. Caur viņām uzliek lāstus un melnās burvestības. Šiem priekšmetiem ir arī aizsargājošas īpašības un tie spēj aizsargāt savu saimnieku. Bet tas neattiecas uz tām lietām, kuras atradāt uz ielas.

Krustiņš

Krusts, kura mērķis ir aizsargāt tā īpašnieku no nelaimes, sliktas veiksmes un ļaunas ietekmes, kad to pazaudē, kļūst par spēcīgu enerģijas ieroci. Šāds priekšmets var mainīt jūsu likteni, liekot tam izskatīties kā cita cilvēka liktenim. Citiem vārdiem sakot, jūs dalīsities ar visiem grēkiem un ļaunumu, kas skāra krustiņa iepriekšējo īpašnieku.

Atslēgas

Ne tikai durvis un slēdzenes tiek aizslēgtas ar atslēgām, bet ar maģisko rituālu palīdzību arī nelaimes. Izmantojot atrastas atslēgas, jūs atvērsit durvis, caur kurām jūsu dzīvē viegli iekļūs nepatikšanas, slimības un nemiers.

Spogulis

Spogulis ir pilns ar maģisku spēku. Ar tā palīdzību cilvēki izlabo savu likteni, novada lāstu un ļaunu aci. Arī spoguļa virsma ir pilna ar pagātni, it īpaši visu negatīvo, kas iepriekš notika ar tā īpašnieku. Nav vajadzības pat ieskatīties, kāda cita spogulī, ja nevēlaties iegūt daudzas problēmas.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment