Stradiņa slimnīcas māsas un vecmātes sniegs bezmaksas konsultācijas

15.maijā no pl 10:00 līdz 12:30 Stradiņa slimnīcas Jaunā korpusa 1. stāvā dažādu specialitāšu māsas un vecmātes sniegs bezmaksas konsultācijas iedzīvotājiem.

PSKUS atzīmētās Starptautiskās māsu un vecmāšu dienas ietvaros, Stradiņa slimnīcas māsas un vecmātes izvirzījušas brīnišķīgu iniciatīvu – izmatot savas ikdienas praksē gūtās, nenovērtējamās zināšanas lai palīdzētu iedzīvotājiem un atbildētu uz svarīgiem, ar veselības aprūpi un dažādām saslimšanām saistītiem jautājumiem.

Jaunā A1 korpusa foajē izvietosies vairāki māsu posteņi, kuros ikviens interesents varēs gūt atbildes uz sev interesējošiem un svarīgiem jautājumiem par krūts veselību, vīrieša veselību, sirds slimību riskiem, insulta pacientu aprūpi mājās un agīno insulta skrīningu. Tāpat apmeklētāji varēs pārbaudīt savas zināšanas par to, kas tad īsti slēpjas zem nosaukuma “veselīgs uzturs”, un vai tiešām viens ābols ik dienu spēj nodrošināt visus organismam nepieciešamos vitamīnus. Vecmātes un bērnu māsas īpaši gaidīs jaunās un topošās māmiņas un arī tētus, lai pastāstītu par grūtnieču veselību un jaundzimušā mazulīša aprūpi, jutīgās ādas pareizu kopšanu, zīdīšanas un krūts barošanas būtisko nozīmi bērna attīstībā.

Aicinām iedzīvotājus izmantot šo iespēju, nekautrēties un vērsties ar saviem jautājumiem un neskaidrībām pie īstiem nozares profesionāļiem – Stradiņa slimnīcas lepnumu – māsām un vecmātēm.

Leave a Comment