Stāsts par to, kā tēvs ar vienu frāzi “nolika” visas mammas pie vietas. Notika vecāku sapulce…

Tāpat vecās mēbeles tika pārvietotas vienā stūrī. Tādā veidā vecāki sadalīja klasi bagātajos un nabadzīgajos. Tie daži bērni, kuru vecākiem nebija naudas, pārvērtās par atstumtajiem.

Bagātās mātes bija ļoti priecīgas, ka viņu bērni tagad sēž pie jauniem galdiem. Viņām bija pilnīgi vienalga par  citu skolēnu jūtām, kuri tagad bija atstumti klasē. Bet turīgo vecāku prieks nebija ilgs. Jau nākamajā dienā uz klasi tika atvesti jauni galdi pārējiem bērniem. Kā arī bērnu krēsli.

Kā izrādījās, vīrietis, kurš sapulcē iestājās par trūcīgajiem bērniem, bija veiksmīgs biznesmenis. Viņš vienkārši nerunāja par savu bagātību, tāpēc neviens pat nezināja par viņa darbībām. Tēvs nolēma pārmācīt tos vecākus un bērnus, kuri sevi uzskata par labākiem nekā citi.

Lasi vēl: Trīs pāru vārdi, kuriem lemts būt par labiem vecākiem. Jūs esat lieliski!

Pēc šādas vīrieša rīcības bagātās mātes ļoti sadusmojās. Viņas sāka stāstīt, ka šāda rīcība aizskar viņu bērnus. Mammas uzskatīja, ka tā ir diskriminācija. Bet šis tēvs savu rīcību sauca par vienkāršu eksperimentu. Tagad nabadzīgo bērnu galdi ir pat labāki nekā pārējiem. Patiesībā vecāki sasniedza to, ko vēlējās. Patiešām, vienā klases daļā bērnu mēbeles bija labākas.

COMMENTS

Leave a Comment