Stāsts par to, kā tēvs ar vienu frāzi “nolika” visas mammas pie vietas. Notika vecāku sapulce…

Šis stāsts notika vienā skolā. Tur mācījās ļoti bagātu un ietekmīgu vecāku bērni. Parasto skolnieku bija maz. Reiz starp vecākiem izveidojās konflikts skolas galdu dēļ. Tā kļuva par labu mācību cilvēkiem, kuri uzskata, ka ir labāki par citiem.

Kādu dienu klases audzinātāja sarīkoja vecāku sapulci. Aktīvākās mātes izteica piedāvājumu: viņas gribēja klasē iegādāties jaunus galdus. Bet ne visiem patika viņu ideja. Vairākas ģimenes nekavējoties atteicās dot naudu jauniem galdiem, jo viņiem nebija līdzekļu to darīt. Jā, un vecie galdi diezgan apmierināja šos vecākus.

Bet ģimenes, kurām nebija naudas, bija mazāk.

Bagātie vecāki bija ļoti spītīgi. Viņi aizstāvēja savu priekšlikumu līdz galam. Viens tēvs nolēma nokārtot situāciju. Viņš piedāvāja vecākiem, kuriem ir nauda, samest nedaudz vairāk naudas.

Turklāt viņiem tas bija pa spēkam. Vīrietis sacīja, ka tādā veidā visi bērni sēdēja pie vienādiem galdiem. Bet bagātajām mātēm šī ideja nepatika. Viņas teica: ja vecākiem nav naudas, tad lai bērni sēž pie vecajiem galdiem. Tēvs, kurš ierosināja šo ideju, ar viņām neturpināja strīdēties. Bet arī naudu viņš negrasījās dot.

Pēc dažām dienām klasē nopirka jaunus galdus, bet tikai tiem bērniem, kuru vecāki ziedoja naudu. Un pārējie skolnieki tika atstāti sēdēt pie vecajiem galdiem.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, ka notika tālāk

COMMENTS

Leave a Comment