Spēcini organismu, lai vīrusi neķertos klāt!


Organismu stiprinošas tējas īpaši noderēs rudens drēgnumā, kad neesam vēl piemērojušies vēsajam gadalaikam. Dzer tās katru vakaru!

* Porcelāna tējkanniņā ieber pa tējkarotei meža zemeņu, kazeņu, upeņu lapas, asinszāles un mazā mārsila lakstus.
Maisījumu aplej ar 1–1,5 glāzēm verdoša ūdens un 7–10 minūtes nostādina. Dzer lēnām, maziem malkiem, izbaudot aromātu un garšu.

* Sajauc pa ēdamkarotei mežrozīšu un smiltsērkšķa augļus, pa tējkarotei čemuru augstiņa lakstus, lakricas un pieneņu saknes. Maisījumu ieber emaljētā traukā, aplej ar glāzi verdoša ūdens, 10 minūtes vāra, tad izkāš, nedaudz atdzesē un dzer, saldinātu ar medu.

* Sajauc pa 3 daļām mežrozīšu augļus un nātru lapas, 2 daļas žāvētu melleņu un 1 daļu ievogu. Ēdamkaroti sasmalcinātā maisījuma aplej ar 2 glāzēm verdoša ūdens, 10 minūtes vāra, ielej termosā un 2 stundas nostādina. Dzer karstu pa glāzei dienā.


 

Līdzīgi raksti

  • loading...
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Vairāk par sīkdatnēm

    Kas ir sīkdatnes? Sīkdatne ir neliels teksta fails, ko tīmekļa vietne saglabā jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Tā vietnei palīdz atcerēties jūsu pieteikumvārdu un/vai iestatījumus (piemēram, valodu, fontu izmēru u.c. attēlošanas iestatījumus), ar kādiem esat izvēlējies vietni skatīt, lai katru reizi jums tie nebūtu jānorāda no jauna.

    Close