Spalvas, sveces, dažādas smaržas. Šīs ir tikai dažas zīmes, kas liecina, ka mirušais tuvinieks cenšas ar tevi sazināties

Taureņi un spāres

Mūsu tuvinieks nāves brīdī pāriet citā dimensijā. Tur valda citi likumi. Starpnieki starp pasaulēm var būt radības, kuras sauc par eņģeļiem, fejām, elfiem, nārām. Tauriņi un spāres ir arī viņu simboli. Ieraugot viņus, mēs varam būt pārliecināti, ka mūsu mīļie cilvēki joprojām ir ar mums. Vēl viens interesants fakts ir tas, ka populāri tauriņu vai spāru tetovējumi nozīmē, ka mūsu mirušie mums joprojām ir ārkārtīgi svarīgi un tie mūs aizsargā.

Spalvas

Tāpat kā tauriņu un spāru gadījumā, tā ir zīme, ka mirušie mēģina ar mums sazināties caur eņģeļa spārnu spalvām. Tātad, ja jūs spalvas redzat visur un viņas nokrīt zem kājām vai pastāvīgi jūs tās atrodiet, tā ir zīme, ka jūs neesam vieni un jūs sargā.

Lasi vēl: Ārsti publicējuši sarakstu ar zālēm, kas neko neārstē

Temperatūras maiņa

Pirmā zīme kā likums, sākas ar temperatūras izmaiņām telpā. Pēkšņi viņa varētu nokrist. Temperatūra ir nemainīga visā mājā, bet parādās aukstas vietas. Šī parādība ir nestabila – gaiss pēkšņi atdziest, bet tikpat ātri normalizējas. Ļoti bieži šādas izpausmes ir raksturīgas slavenām spoku mājām. Tātad, ja mūsu siltajā mājā vienā no tās vietām pēkšņi kļūst auksts, tas ir pazīme, ka mirušais atrodas tuvumā. Nebaidieties, viņš tikai vēlas parādīt, ka nav jūs pametis.

Avots: yandex

Leave a Comment