Spalvas, sveces, dažādas smaržas. Šīs ir tikai dažas zīmes, kas liecina, ka mirušais tuvinieks cenšas ar tevi sazināties

Nāve ir dabiskas dzīves beigas. Tas, kurš atstāj mūs, atstāj daudz atmiņu, ilgas un skumjas. Vienīgais mierinājums ir tas, ka nāve nav beigas, bet vienkārši pāreja uz citu dimensiju. Garīgo un materiālo pasauli šķir tikai plāna līnija.

Ir reizes, kad šī smalkā līnija gandrīz beidz pastāvēt un mirušo dvēseles var ar mums sazināties. Tas notiek arī tad, kad gars cenšas kaut ko mums nodot. Kā atpazīt zīmes, ka mūsu tuvinieks meklē kontaktu ar mums? Gadsimtiem ilgi cilvēki cenšas sazināties ar gariem un saņemt atbildes uz viņu jautājumiem.

Mirušais parādās mūsu sapņos

Kad mēs sapņojam, zemapziņa izvirzās priekšplānā. Mūsu smadzenes ir brīvas no ikdienas stresa, emocijas ir atbrīvotas un intuīcija tiek uzlabota. Tas ļauj gariem šķērsot pasaules robežu un parādīties mums sapnī.

Interesanta teorija ir tā, kas saka, ka, guļot, mūsu dvēsele nonāk īpašā stāvoklī un tikšanās ar spokiem faktiski notiek, un tas nav tikai sapnis. Pēc pamošanās apziņa atgriežas, un nakts pieredze šķiet nereāla. Tomēr jāpatur prātā, ka to, ko mirušie gribēja mums nodot.

Sveces

Pārejot robežu starp dvēseļu pasaulēm, tiek pārkāpta enerģijas matrica, kas mūs apņem ar savu lauku. Gaisma ir sava veida “detektors”, kas mums par to stāsta. Tātad, ja kaut kas tāds notiek mūsu mājā ar svecēm, jūs varat būt pārliecināti, ka jūsu mirušie atrodas tuvumā.

Elektroiekārtas var ieslēgties un izslēgties bez pamata

Šeit noteikums ir tāds pats kā gaismas gadījumā. Dvēsele izjauc elektroniskās ierīces. Cilvēkiem, kas dzīvo spoku mājās, ir daudz ko teikt par šo tēmu. Lietas uzvedas tā, it kā viņas dzīvo savu dzīvi. Televizori vai skaļruņi ieslēdzas paši, datori un mobilie tālruņi pārstāj darboties. Tā var būt zīme, ka gari vēlas kaut ko mums nodot.

Smarža

Visjutīgākā sajūta ir oža. Mēs smaržas absorbējam instinktīvi, dažreiz apzinātā līmenī. Pēc dažu domām, oža ir mūsu spēcīgākais maģiskais spēks. Tāpēc vienkāršākais veids ar tās palīdzību ir uzzināt, ka pie mums viesojusies mīļotā cilvēka dvēsele – tikai pirmā lieta, ko mēs jūtam, ir tās smarža, tieši tā, kuru mēs nekad neaizmirsīsim.

Lūzt pulksteņi

Vēl viena pazīme, ka mūsu mirušie vēlas ar mums sazināties, ir pulksteņi. Interesanti, ka nav svarīgi, vai tie ir mehāniski vai elektroniski. Parasti viņi apstājas brīdī, kad jūsu tuvinieks ir pametis šo pasauli. Dažreiz gadās, ka pulkstenis, kas joprojām ir labā darba kārtībā, apstājas tieši tajā brīdī, kad sirds pārstāj pukstēt, un to nevar vairs sataisīt.

Melodija

Mūzika vieno. Lielāko daļu mūsu atmiņu pavada kāda veida melodija. Tā tas ir arī ar cilvēkiem. Dziesmas pavada dzīves gaišākos mirkļus, bet ir svarīgas arī skumju un sēru brīžos. Tātad, ja pēkšņi jūs bieži sākat dzirdēt dziesmu, kas saistīta ar jūsu tuvinieku, tā ir zīme, ka viņš mēģina jums paziņot, ka viņš nav aizgājis, ka viņš jūs vēro un sargā.

Taureņi un spāres

Mūsu tuvinieks nāves brīdī pāriet citā dimensijā. Tur valda citi likumi. Starpnieki starp pasaulēm var būt radības, kuras sauc par eņģeļiem, fejām, elfiem, nārām. Tauriņi un spāres ir arī viņu simboli. Ieraugot viņus, mēs varam būt pārliecināti, ka mūsu mīļie cilvēki joprojām ir ar mums. Vēl viens interesants fakts ir tas, ka populāri tauriņu vai spāru tetovējumi nozīmē, ka mūsu mirušie mums joprojām ir ārkārtīgi svarīgi un tie mūs aizsargā.

Turpini lasīt nākošajā lapā

Leave a Comment