Šodienas spoguļdatums 22.01.2022 ir īpašs ar tā enerģētiku: ko šodien nav ieteicams darīt

2022. gada janvārī ir enerģētikas ziņā maģiska diena, kad var piepildīties ikviena vēlēšanās. Saskaņā ar numerologu domām, 22.01.2022 kļūs par “eņģeļu” dienu, kad ikviens cilvēks varēs nosūtīt savu sapni Visumam un tas kļūs par realitāti. Tomēr ir daži svarīgi noteikumi, kuri šajā dienā jāievēro, lai atvērtu jaunu laimes plūsmu visam gadam uz priekšu.

Ezotēriķi uzskata, ka skaitlis “2” sevī nes eņģeļu spēku, jo ir uzticības, ticības un laimes simbols. Tāpat divnieks var motivēt cilvēkus jauniem sasniegumiem un daudzu problēmu risināšanai.

Lasi vēl: Mazs zēns redzēja kā Jūrmalā gāja bojā sieviete; lūk, ko viņš atceras!

Bet šajā datumā ir pat veseli pieci divnieki. Turklāt šī gada aizgādnis ir enerģētiski ļoti spēcīgs skaitlis – 11. Šis skaitlis palīdz cilvēkiem atbrīvoties no negatīvisma, kā arī pozitīvi ietekmē vēlēšanās.

Numerologi iesaka spoguļdatumā 22.01.2022 veltīt uzmanību radiniekiem un sirdī tuviem cilvēkiem. Komunikācija ar mīļotajiem cilvēkiem pozitīvi atsauksies uz panākumiem un labu noskaņojumu. Lai pārvērstu sapņus realitātē, jābūt uzmanīgiem, lai sev nepiesaistītu nelaimi.

Lūk, kad un kā ir jāievēlās vēlēšanās – lasi tālāk

COMMENTS

Leave a Comment