Šodien vakariņās ēdīsim pildītu papriku – garda recepte

Atceros bērnību, kad mamma nopirka malto gaļu un papriku. Jau tajā brīdī zināju, ko viņa taisīs. Patīkamā smarža, kas nāca no virtuves, maigi kairināja garšas kārpiņas, lēnām sariešot mutē siekalas. Un ne velti! Jo garša tiešām ir tik laba, ka joprojām mēdzu to atcerēties…

Sastāvdaļas

 ● 500 g maltas liellopu gaļas
 ● 6 vidēja lieluma paprikas
 ● 1 liels sīpols
 ● 2 ķiploka daiviņas
 ● 1 ola
 ● burkāni
 ● zaļumi
 ● sāls, pipari, garšvielas
 ● tomātu pasta
 ● etiķis
Lai uzzinātu pagatavošanas gaitu, šķiriet nākamo lapu!

Leave a Comment