Soctīkli uzsprāgst: friziera salona apmeklējums Rīgā beidzas traģiski – kā tā?

Par pēdējo nedēļu apspriestāko tematu soctīklos kļuvis kāds ieraksts, kurā izklāstīts kāds traģisks negadījums – suns aizvests safrizēties uz salonu, gaidot saimniekus, friziere izvedusi suni ārā, tas norāvies un pakļuvis zem auto riteņiem un gājis bojā. Soctīklos tiek lauzti šķēpi – kas vainojams šādā notikumu attīstībā, taču diemžēl suni nekas vairs neatgriezīs….

Mūsu suni tas vairs neatgriezīs, bet vēlos izstāstīt šo prātam neaptveramo bezatbildīgo rīcību,” savu stāstu iesāk Agate.
“18.maijā Velo devās uz frizētavu, pie meistares Evas.
Viss bija labi, līdz brīdim,kad sunim bija jādodas pakaļ…
Nezināmu iemeslu dēļ meistare Eva nolēma, ka var suni izvest ārā pastaigāties, ņemot vērā, ka suns atradās svešā vidē, pie svešiem cilvēkiem! Suni, kuram pilsētas dzīve ir sveša.

Pastaigas brīdī suns nomaucās no siknas un aizbēga. Par to,ka suns ir pazudis man paziņoja STUNDU pēc viņa pazušanas un pat ne piezvanot, bet atsūtot garu īsziņu, raksta tautaruna.nra.lv.

Meklējam suni vairāk kā 8 stundas, palīdzēja pat cilvēki no malas, bet pati meistare Eva pēc suņa pazušanas mierīgi turpināja savu darbu un meklēšanā neiesaistījās – viņai esot pilns dienas pieraksts un jāfrizē citi suņi.

Lasi vēl: Kādreiz Latvijā dzīvojošā Džūlija Vanga atklāj: Līdz 6. jūnijam pār 3 zodiaka zīmēm nolīs spēcīgs naudas lietus

Velo atradām ap 21 vakarā, viņš apātiski skrēja un nereaģēja uz mūsu saucieniem. Izskrēja uz ceļa un viņu notrieca. Suns nekavējoties tika nogādāts klīnikā, kur saņēma medicīnisko palīdzību. Velo bija absolūtā šoka stāvoklī, kas pēc ārstes teiktā bija vēl bīstamāk par traumām, kas gūtas sadursmē.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment