Šo vārdu īpašniekiem 2021.gada beigas un 2022.gada sākums būs enerģētiski pats visveiksmīgākais posms

Mistiķi uzskata, ka cilvēkus ietekmē ne tikai zvaigznes un planētas, bet arī vārdi. Vecāku dotajam vārdam ir savs numeroloģiskais kods, kas dažādos laikos var darboties dažādi. Astrologs-numerologs Mihails Fiļoņenko par to ir pārliecināts.

Vairāku vārdu nesējiem veiksies šī gada beigās un nākamā gada sākumā. Numerologs nosauca, kādi vārdi ir iekļauti šajā sarakstā.

Mīlestībā un attiecībās būs īsta laime sievietēm ar vārdiem – Oksana, Anna, Sandra, Tatjana, Svetlana un vīriešiem vārdā Māris, Aleksandrs, Toms, Juris un Igors.

Lasi vēl: Ārste par šādu izturēšanos pret nevakcinētajiem cilvēkiem tika atlaista no darba

Naudas problēmas daiļā dzimuma pārstāvēm būs ar vārdiem – Olga, Ksenija, Jūlija, Gunta, Zane, stiprā dzimuma pārstāvjiem ar vārdiem – Oļegs, Mārtiņš, Sergejs, Ints un Tomas. Taču gada sākumā viņi viegli atradīs risinājumu un palielinās savus ieguvumus.

Kā redzam, vīriešiem Jānis, Rinalds, Gatis un Aleksandrs veiksies dubultā. Turklāt veiksme sagaida ne tikai viņus pašus, bet arī tos, kas būs viņu tuvumā, jo cilvēks var būt laimīgs tikai tad, kad laimīgi ir viņam tuvi cilvēki.

COMMENTS

Leave a Comment