Šo meiteņu vārdi savām vārda nēsātājām atnesīs dzīvē lielu laimi

Valērija

Vārda nozīme: Jautra

Šis vārds ir visai rets, taču tas nenozīmē, ka tas nes neveiksmi… Nē! Bērnībā Valērija ir pilnīgi neparedzama. Frāze ”Ar kreiso kāju izkāpa” viņai pilnīgi atbilst. Viņas raksturs mainās zibens ātrumā. Viņa ir īsta pozitīvisma iemiesojums. Smaidīga, jautra un pat visgrūtākajos brīžos spēs tevi atbalstīt kaut pašai būs grūti. Viņas vārds rotās viņas raksturu.

Jana

Vārda nozīme: Mīļuma iemiesojums

Tiek uzskatīts, ka šis vārds pie cilvēkiem ir nācis no Dieva. Šīs vārda nēsātājas bieži Romā uzskata par Dieva ”labo roku”. Latīņu vārds «janua» tiek tulkots kā ”Durvis” un ”Sākums”. Visbiež vārds Jana ir sastops šajās valstīs: Norvēģijā, Dānijā, Šveicē, Lietuvā un Latvijā. Idiāņi vienmēr domājuši, ka šīs vārds nes ne tikai veiksmi tā nēsātājai, bet arī visai viņas ģimenei. Šis vārds ir ļoti populārs un svēts.

Lasi vēl: Okeanologs paziņo, ka cilvēkiem ir jāsagatavojas mazajam ledus laikmetam. Viss sāksies strauji

Liene

Vārda nozīme: Ugunīgā

Šis vārds tiek asociēts ar gaišumu, svētumu. Šis vārds nācis no Grieķijas. Viņa dzīvo iegremdējusies savā iekšējā pasaulē. Liene pieaugot rūpēsies par savu ģimeni un tā viņai vienmēr būs pirmajā vietā. Spēj ziedot sevi citu labā. Visi viņu redz kā sirsnīgu, strādīgu un izpalīdzīgu personu. Viņa nekad savu darbu neliks pirmajā vietā un vīru otrajā. Liene māk lai komunicēt ar cilvēkiem un tieši tāda profesija viņai būtu vispiemērotākā.

Avots: revlucija

Leave a Comment