Šo meiteņu vārdi savām vārda nēsātājām atnesīs dzīvē lielu laimi

Meiteņu vārdi ir ļoti svarīgi. Izvēloties bērnam vārdu diemžēl vecāki neapzinoties par savam bērnam piesaukt neveiksmi. Kā? Iedodot vārdu, kuram piemīt slikta enerģētika. 

Pat ja vārds skan skaisti, motivējoši un ir daudz slavenību ar tādu vārdu, tas nenozīmē, ka šis vārds savai nēsātājai atnesīs dzīvē lielu veiksmi.

Pirms spert tik nopietnu soli sava bērna dzīvē, vecākiem vajadzētu par izvēlētajiem vārdiem pameklēt informāciju un tikai tad izdarīt savu izvēli. Esiet uzmanīgi bērnam dodot savu mirušo radinieku vārdus, jo ne vienmēr tas pasargās jūsu atvasi, lai arī tā gribētos domāt. Meiteņu vārdi ar ļoti skaistu nozīmi.

Cik gan veiksmīgs ir jūsu izvēlētais vārds? Mēs zinām, ka šie konkrētie vārdi ir apveltīti ar lielu enerģētiku un veiksmes formulu uz visu dzīvi:

Sofija

Vārda nozīme: gudra

Sofija – ir ļoti mīloša, apveltīta ar lielu harizmu un drosmi, taču viņa arī ir atjautīga un piesardzīga. Ja Sofija kaut ko nevēlas darīt, tad viņu būs ļoti grūti pierunāt. Meitene ar dzelzs raksturu. Kur lai viņa ietu viņai vienmēr veiksme sekos pa pēdām. Viņa spēs laimi nest visiem sev apkārt esošajiem cilvēkiem. Eņģeļa vārds.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment