Smagi slimajam dziedātājam kļuvis krietni sliktāk; Sāpju nomocītais komponists neslēpj to

Krievu dziedātājs un komponists Jurijs Antonovs jau sen izjūt problēmas ar veselību. Viņš pārcieta vairākas operācijas, pārvietojas ar spieķa palīdzību. Bet pavisam nesen Jurijam Antonovam ir palicis sliktāk.

Jurijs Antonovs pats stāstīja par savu veselību. Mākslinieks vēl joprojām turpina atveseļoties. Veselības problēmu dēļ viņš bija spiests atcelt savu koncertu, kuram vajadzēja notikt aprīļa sākumā.

77-летний певец отменил концерт

Mākslinieks katru dienu pavada slimnīcā. “Man bija ceļa operācija, un tagad slimnīcā katru dienu izeju rehabilitāciju. Bet rehabilitācija izdodas ne pārāk,” – dalījās 77 gadus vecais Antonovs.

Lasi vēl: Gājuši bojā kara varoņi, kurus neaizmirsīs, gan Ukraina, gan visa pasaule: ”Viņi cīnījās mūsu dēļ”

Sāpju nomocītais komponists neslēpj, ka nejūtas pārāk labi. “Veselība, vecums… Man vienam celim vien ir bijušas trīs operācijas,” – norāda mākslinieks.

Pēdējo operāciju viņš veica privātā klīnikā Vīnē. “Man veica ļoti sarežģītu un smagu operāciju, lai nomainītu mākslīgo ceļa locītavu. Operācija ilga vairāk nekā trīs stundas. Ļoti sāpīga!” – sacīja mūziķis.

Jāpiebilst, ka superhita “Uz Kaštanovas ielas” izpildītājam nedienas ar veselību sākās pēc meniska plīsuma 2018. gadā. “Pēc būtības man vajadzētu gulēt gultā. Man ir lielas problēmas ar veselību. Smags stāsts. Sāpes ceļgalā nemitīgi moka. Jau gadu neesmu izgājis no mājas…”’ – dalījās Jurijs Antonovs.

Milzīgā savrupmājā ārpus pilsētas mākslinieks tur daudz dzīvnieku. Apkalpojošais personāls palīdz viņam saimniecības darbos. “Es dzīvoju Piemaskavā, blakus mežs,” – žurnālistiem sacīja Antonovs.

COMMENTS

Leave a Comment