Skolniekiem piedāvā bezmaksas dienas nometnes Rīgā

Biedrība “Aktīvists” no 14.jūnija līdz 17.augustam aicina vecākus pieteikt savus 7 – 14 gadus vecos bērnus dalībai bezmaksas dienas nometnē “Mēs par veselīgu Rīgu!” Rīgas domes Labklājības departamenta īstenotā projekta “Mēs par veselīgu Rīgu!” ietvaros.

Kopumā tiks organizētas 40 nometnes sešos dažādos sporta novirzienos – basketbols, velosipēdi, skrituļslidas, skeitbords, futbols, fitness, katrs var izvēlēties un pieteikties sev vēlamajai nometnei. Katra nometne ilgs trīs dienas, no plkst. 9.00 līdz 17.00. Bērni tiks dalīti grupās atbilstoši vecumam. Kā uzsver nometnes organizators, nodarbības paredzētas plašam bērnu lokam, un organizatoru mērķis ir iepazīstināt bērnus ar sportu, lai viņos radītu interesi par veselīgu dzīvesveidu. Nodarbības vadīs sertificēti sporta treneri, kuri sniegs bērniem un pusaudžiem gan teorētiskās zināšanas, gan praktiskās iemaņas.

“Esam priecīgi piedāvāt bērniem iespēju lietderīgi un interesanti pavadīt vasaras brīvdienas, turklāt pilnīgi bez maksas. Mums ir desmit gadu pieredze visdažādāko nometņu rīkošanā, tajā skaitā, nometnes bērniem ar īpašām vajadzībām,” stāsta biedrības “Aktīvists” valdes loceklis Jurijs Zunde-Zakevičs, kurš pats ir austrumu cīņas mākslas treneris.

Nometnē notiks ne tikai sporta, bet arī izklaidējoši izglītojošas aktivitātes, piemēram, modelēšana, zīmēšana, ziepju izgatavošana. Nometnes noslēgumā katrs bērns saņems veicināšanas balviņu. Katrā nometnē ar bērniem un jauniešiem tiksies Latvijā populāri cilvēki – sportisti, aktieri, dziedātāji – kuri nometnes dalībniekiem pastāstīs par savu ceļu uz panākumiem un motivēs viņus nodarboties ar sportu un piekopt veselīgu dzīvesveidu.

Nometnes notiks Rīgā, Miera ielā 36, bet sporta nodarbību laikā bērni ar sabiedrisko transportu vai speciāli organizētu autobusu dosies uz sporta zāli, sporta laukumu vai jūru.

Visiem nometnes dalībniekiem tiks nodrošinātas divas maltītes dienā.

Gan transporta pakalpojumi, gan ēdināšana, gan viss nepieciešamais inventārs nometņu dalībniekiem tiks nodrošināts bez maksas!

Pieteikšanās un sīkāka informācija par nometni:

Aizpildot pieteikumu biedrības mājaslapā www.aktivists.lv, ja ir neskaidrība vai rodas jautājumi, lūdzam zvanīt pa tālruni: +371 25614816. Viens bērns var piedalīties nometnē vienu reizi, taču, ja grupā nebūs pilns skaits bērnu vai jauniešu, tad nometnes rīkotāji var pieņemt atkārtotu pieteikumu.

Priekšroka dalībai nometnēs tiek sniegta bērniem no maznodrošinātām un trūcīgām ģimenēm.

Nometnes tiek finansētas Eiropas Sociālā fonda projekta Nr. 9.2.4.2./16/I/021 “Mēs par veselīgu Rīgu – daudzveidīgi un pieejami veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi!” ietvaros.

Sīkāka informācija par šo un citām projekta aktivitātēm pieejama mājas lapā: www.veseligsridzinieks.lv vai Facebook kontā: @veseligsridzinieks.lv

Leave a Comment