Skābā krējuma un cepumu torte bez cepšanas

Sastāvdaļas

 ● 300 g smilšu mīklas cepumu
 ● 300 ml skābā krējuma
 ● 100 g cukura
 ● 8 g vaniļas cukura
 ● 50 g attīrītu, drupinātu riekstu

Pagatavošana

  1. Gatavojam krēmu – skābo krējumu sakuļ kopā ar parasto un vaniļas cukuru.
  2. Ņem kvadrātveida vai taisnstūra veida lēzenu šķīvi, liek pirmo cepumu kārtu, pa virsu uzklāj krēmu.
  3. Tad atkal liek cepumu kārtu, uzklāj krēmu, liek pamīšus, kamēr beidzas cepumi un krēms.
  4. Dažus pāri palikušos cepumus sasmalcina drupačās.
  5. Drupinātos riekstus mazliet apgrauzdē sausā pannā, samaisa ar sasmalcinātajiem cepumiem.
  6. Apkaisa torti, liek ledusskapī uz 3-4 stundām, bet labāk uz visu nakti.

Tas arī viss – lai labi garšo!

Leave a Comment