Sivēns, nāra vai plēsoņa? Ļoti interesantas sakarības starp ēdienu un raksturu, kuras tu noteikti nezināji

Plēsoņa
Jūsu ledusskapis ir pilns ar dažādu šķirņu desām, šašliku, kotletēm, šķiņķi un sautētas cūkgaļas konserviem? Nav divu domu – jūs esat īsts Plēsoņa, impulsīvs un valdonīgs cilvēks, kas vienmēr panāk savu un sasniedz mērķus.

Visi Plēsoņas bez izņēmuma savā būtībā ir līderi. Taču nereti, sasnieguši kāroto virsotni, atklāj, ka palikuši pilnīgi vieni… Un vai tad var būt kā citādi, ja Plēsoņas ir pārmēru agresīvi un kategoriski, bet mīlestībā – nepastāvīgi? Toties savus bērnus viņi lolo un aprūpē, ka saka, līdz pensijai. Arī draugiem, kas viņu raksturu spēj paciest, ir uzticīgi visu mūžu.

Zīdītājs
Uz ledusskapja plauktiņiem rindiņā guļ biezpiena paciņas un glazētie sieriņi, dažādi jogurti, krēmi, piens un kefīrs? Ja tas tur ir, tad jūs esat Zīdītājs.

Zīdītāji ir atvērti un viesmīlīgi ļaudis, nereti kuplu ģimeņu mātes vai tēvi. Godīgi, kārtīgi, iejūtīgi un mierīgi cilvēki, kas neizliekas un neliekuļo. Vēl viņi ir pārsteidzoši smalkjūtīgi, tāpēc mūždien pārdzīvo: “Vai tikai es kādu neesmu aizvainojis, vai neesmu pateicis ko lieku?”

Visiem Zīdītājiem bez izņēmuma ir paaugstināta nepieciešamība pēc mīlestības un glāstiem. Tieši tāpēc viņi kā neviens cits rūpējas par citiem un prot novērtēt citu rūpes par sevi. Pietiek Zīdītājam pateikt pavisam vienkāršu komplimentu, un viņš to nekad neaizmirsīs.

Kārumnieks
Ledusskapis ir pilns tikai ar kaitīgajiem ogļhidrātiem: kūkām, cepumiem, konfektēm, šokolādi? Šķiet, nav grūti uzminēt, ka visas šīs mantības īpašnieks ir visīstākais Kārumnieks.

Nav ne mazāko šaubu, ka viņš prot baudīt dzīvi un novērtēt pat nenozīmīgus un ikdienišķus prieciņus. Kārumnieki ir miermīlīgi, taču reizēm mēdz būt pārāk mīkstsirdīgi, pieļāvīgi un absolūti bezrakstura cilvēki. Visi, kam vien nav slinkums, var kāpt Kārumniekam uz galvas un izmantot savām interesēm, bet viņš pat necentīsies iebilst. Un ko gan lai pārmet apkārtējiem, ja pat apetīte ņēmusi pār viņu virsroku.

Kārumnieks nav muļķis, viņš labi zina, ka ēst daudz saldumu ir kaitīgi veselībai, taču, kad pienāk laiks pusdienot vai uzkost, roka pati stiepjas pēc smalkmaizītes vai kūciņas, un nekāds spēks to nespēj atturēt.

Teicamnieks
Augļiem un dārzeņiem paredzētie nodalījumi ir pilni ar āboliem, ziedkāpostiem, redīsu saišķīšiem un tomātiem? Ja tā, jūs nenoliedzami esat

Teicamnieks, kas rūpējas un gādā par savu veselību un sapņo nodzīvot līdz dziļam vecumam.

Šā tipa cilvēki ir mērķtiecīgi, gudri, vienmēr savākti. Viņiem ir lieliski attīstīts gribasspēks, un viņi ne par kādu naudu diļļu saišķīti vai zemeņu turziņu neapmainīs pret neveselīgo hamburgeru vai cīsiņu mīklā. Teicamnieki ir godkārīgi un zinātkāri, viņu neatlaidība un centība praktiski nekad nepaliek nepamanīta. Tieši tāpēc viņi vienmēr gūst panākumus profesionālajā jomā.

Sadzīvē šie cilvēki ir miermīlīgi, tiecas pēc harmonijas partnerattiecībās un nepārstāj rūpēties par savu veselību. Tiesa, savā ziņā viņi ir arī apnicīgi nūģi, kas vienmēr visiem cenšas uzspiest savus ideālus.

Savukārt tiem, kam garšo viss, kas ir skābs, marinēts un sālīts, ir nosliece uz tirāniju. Krievijas caram Ivanam Bargajam garšoja jebkuri sālījumi un skābs piens, Pēteris I dievināja skābus produktus, arī Staļinam uz galda vienmēr bijuši citroni un skābens vīns.

Bet tie, kas priekšroku dod trekniem ēdieniem, ir apbrīnojami enerģiski un mērķtiecīgi, tieši šīs rakstura īpašības ļoti bieži ļauj viņiem sasniegt profesionālās karjeras virsotni.

Gan vieni, gan otri sevišķi prasmīgi ir mīlas dzīvē – reti kuram izdodas nepadoties viņu pievilcībai un pavedinājumiem. Toties draugu viņiem nav daudz – nepamatotais kategoriskums un asās replikas sāpīgi ievaino apkārtējos.

Avots: vrutmilife.com

Leave a Comment