“Sitiens tieši sirdī”: 3 zodiaka zīmes tuvākajā laikā izjutīs visu zaudējuma rūgtumu

Astrologi pastāstījuši, kuras zodiaka zīmes tuvākajā laikā gaida rūgta attiecību pārtraukšana. Sitiens tieši sirdī “iznīcinās” 3 zodiaka zīmju pārstāvjus, bet atdzisušo jūtu jūra atnesīs tikai sāpes un ciešanas uz ļoti ilgu laiku.

Greizsirdība un šaubas var aizvest Aunus pie aizvainojuma un nepatikšanām. Nevajag uzsākt jaunas lietas – iespējami strīdi sadzīvē vai vecu konfliktu saasināšanās.

Astrologi iesaka pēc iespējas ātrāk pacensties nokārtot nesaprašanās ar partneri, kamēr nesaskaņas pilnībā nav iznīcinājušas viņu savienību.

Priekš Vēršiem novembris nebūs labākais laiks, lai īstenotu kopīgu darbu vai veiktu remontu dzīvoklī. Šajā laikā iespējama rīvēšanās, aizkaitinātība un nopietnas problēmas.

Zvaigžņu speciālisti iesaka neplānot kādas kopīgas lietas, nepieciešams vienam no otra nedaudz atpūsties, lai virsroku negūtu kaislīgas emocijas.

Lasi vēl: Latvijas mediķi izplata paziņojumu: Mums nepieciešama palīdzība!

Pastāv liela iespējamība, ka Dvīņus sagaida nepatīkami notikumi. Iespējams, ka daži cilvēki dos viņiem nepatiesu informāciju par cilvēku, pret kuru Dvīņi izjūt simpātijas.

Šajās dienās nevajag pieņemt nekādus lēmumus, labāk nodarboties ar kārtības ieviešanu vai vienkārši kādu laiku jāatpūšas vienam no otra. Zvaigznes paredz, ka pauze attiecībās palīdzēs daudz ko novērtēt.

COMMENTS

Leave a Comment