Šīs zodiaka zīmes var ienaidniekiem uzlikt ”ļaunu aci”, stāsta Džūlija Vanga

Iespējams jūs esat pamanījuši, ka saziņa ar dažiem cilvēkiem stipri ietekmē jūsu veselību. Iespējams arī neesat pamanījuši, bet veselības problēmas un likstas jūs vajā. 

Tautās šo sauc par ”ļauno aci”. Mēs noskaidrojām, kurām zodiaka zīmēm ir lielāka tendence sev gribot vai negribot citiem uzlikt šo ļauno aci. Parasti cilvēkam šāda “dāvana” ir jau kopš dzimšanas.

Tas zināmā mērā ir atkarīgs no zodiaka zīmes, kurā jūs esat dzimis. Tulīt noskaidrosim, kurām zodiaka zīmēm šis piemīt. Astrologi uzskata, ka Skorpions, Zivis, Dvīņi un Mežāzis var sūtīt negatīvu enerģiju cilvēkam tikai ar vienu vārdu vai skatienu, bet kā tieši tas notiek?

Skorpions

Skorpions ne velti tiek saukts par ļaunuma iemiesojuma ne velti tiek uzskatīts par sātana palīgu uz zemes. Bieži vien Skorpions labi apzinās savas spējas un apzināti izmanto savus dēmoniskos talantus pret citiem. Viņu nesatrauc šī ”dāvana” tieši pretēji – viņš par to tīksminās.

Skorpiona ienaidnieki bieži vien pamanīs, ka konfliktējot ar šo zodiaka zīmi vēlāk sāk rasties dažādas veselības problēmas un vajā neveiksmes. Džūlija Vanga uzskata, ka vienīgais ko var darīt, lai šīs ķibeles beigtos – atvainoties Skorpionam.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment