Šīs zodiaka zīmes šogad vēl var pagūt atrast mīlestību

Katra cilvēka likteni ietekmēs šajā gadā sastaptie cilvēki, taču šīs zodiaka zīmes būs īpaši veiksmīgas, jo pastāv lielas izredzes sastapt kādu īpašu cilvēku. Kaut arī gads jau iet uz beigām, tas nenozīmē, ka šī iespēja ir zudusi – viss vēl var notikt!

AUNS

Jā, Tev izdosies atrast otro pusīti, ja vien Tu būsi atvērts visām Visuma piedāvātajām iespējām, it īpaši šī gada septembrī. Veiksmes nesējs Jupiters viesosies Tavā mīlestības mājā, pēdējo 10 gadu laikā šī būs lieliskākā iespēja uzlabot savu mīlas dzīvi.
Šis gads būs lieliski piemērots, lai nodibinātu nopietnas attiecības vai apprecētos. Lai iegūtu jaunas romantiskas attiecības, Auniem nopietni jāpievērš uzmanību savam ārējam izskatam un veselībai.

SVARI

Parasti miermīlīgie un klusie Svari nākošgad visus pārsteigs. Vienmēr apslāpētās emocijas beidzot nāks gaismā. Svari jauks prātus pretējā dzimuma pārstāvjiem. Šī gada laikā Svari pārtrauks jau esošās attiecības, uz kuru pamata izveidos jaunas, daudz noturīgākas un ilglaicīgākas. Tev šajā gadā ir lieliskas izredzes atrast īsto mīlestību, ja vien nesteigsies notikumiem pa priekšu un ļausi tiem ritēt savu gaitu.

ŪDENSVĪRS

Daļa Ūdensvīru attīstīs jau esošo ģimenes savienību, bet citi izveidos jaunu. Aktīvie un komunikablie Ūdensvīri ātri un viegli veidos romantiskas attiecības. Tev izdosies atrast savu otro pusīti, ja vien Tu to patiesi vēlēsies. Tavā labā strādās aptumsuma enerģija, tas nozīmē, ka šogad var notikt visādi brīnumi, tai skaitā iemīlēšanās “īstajā un vienīgajā”. Viņi pavadīs šo gadu jauna dzīves partnera meklējumos, lai nodibinātu ģimeni.

Avots

Zvaigžņu Tulks

Leave a Comment