Šīs ir tās jūnija dienas, kurās veiksme var jūs pamest pašā nepiemērotākajā brīdī. Astrologi uzskata, ka šīs ir neveiksmju dienas

Bīstamās dienās ir svarīgi tikt galā ar negatīvām domām, jo ​​tās ir galvenais briesmu avots. Trīs efektīvas metodes palīdzēs pārvarēt negatīvās emocijas un noturēties virs ūdens.

18. jūnijs – greizsirdības, skopuma un skaudības diena

Skorpionā augošais mēness liks daudziem no mums kļūt īpašnieciskiem. Kādam būs jācīnās ar greizsirdību, bet kādam ar nemotivētu dusmu vai negatīvu mirkli. Citu panākumi un veiksme izraisīs skaudības parādīšanos.

Venēras un Neptūna opozīcija pasliktinās situāciju. Šo divu planētu opozīcija nav negatīvs aspekts, taču šāda savienība nozīmēs, ka cilvēku attiecībās pastāvīgi parādīsies kaut kāds nepietiekams novērtējums un dusmas.

Šī ir ļoti nesaprotama un neparedzama diena, kurā daudzi vēlēsies koncentrēties nevis uz savu, bet uz kāda cita laimi. Lai izvairītos no problēmām, pietiks nepievērst uzmanību citu cilvēku dzīvei. Jums jāskatās uz sevi un uz to, kas notiek jūsu dvēselē, sirdī.

21. jūnijs – strīdu un savtīguma diena

Mežāzī augošais mēness gandrīz vienmēr ir problēma, taču šoreiz viss ies nedaudz tālāk. 21. datumu var droši pievienot oktobra visbīstamāko dienu sarakstam, jo ​​aktīvais Mēness Zemes elementu ietekmē liks cilvēkiem domāt tikai par savu labumu. Iespējams, ka visi, kas tevi satiks ceļā, gribēs kaut ko iegūt, neko nedodot pretī.

Par to nav nepieciešams slēpt aizvainojumu. Ikviens, kurš šādās dienās apvainojas un sāk skandālus, zaudē veiksmi. Ja kāds lūdz palīdzību, ir jāpārrunā nosacījumi. Astrologi neiesaka cilvēkiem palīdzēt bez maksas. Jums jāpieprasa kaut ko pretī pret jūsu labvēlību.

Turpini lasīt tālāk

Leave a Comment