Šis ir jādara ar mirušo radinieku fotogrāfijām. Daudzi to nezin un dara nepareizi

Pēc mīļoto radinieku nāves, fotogrāfijas ir kaut kas tāds, kas mums atgādina par mirušo un rada siltas atmiņas.

Nepavisam nav dīvaini, ka mēs fotogrāfijas glabājam. Bet ezotēriķi apgalvo, ka šādi attēli ir jāaizsargā saskaņā ar īpašiem noteikumiem, lai izvairītos no mirušās enerģijas ietekmes uz dzīviem cilvēkiem.

Mirušā foto ir kaut kādā veidā saistīts ar mirušo pasauli. Kad cilvēks pamet dzīvi, šādā veidā tiek uzturēta viņa saikne ar dzīvo pasauli. Jums jāzina daži noteikumi, kā pareizi uzglabāt mirušo attēlus.

Nekādā gadījumā nelieciet mirušā fotoattēlus mājās plauktiņā, redzamā vietā, jo tas prasa enerģiju no dzīva cilvēka un pat var novest pie garīgās, emocionālās un fiziskās veselības pasliktināšanās.

Īpašas briesmas rada fotogrāfijas no bērēm. Dažās vietās ir ierasts fotografēt mirušo bērēs, taču tā ir ļoti slikta tradīcija: šādas fotogrāfijas neļaus dzīvam cilvēkam aizmirst par traģēdiju un nomierināties.

Tāpēc, ja jums tādas fotogrāfijas ir – atbrīvojieties no tiem. Glabājiet šos foto atsevišķi no dzīvo cilvēku fotoattēlu albuma, melnā somā vai mapē. Ja attēlā ir mirušais un dzīvie cilvēki, tad vislabāk ir nogriezt un sadalīt šos cilvēkus.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment