Šis horoskops ir daudz interesantāks par citiem – tas pasaka priekšā tavu likteni

Parasti horoskopi spēj pateikt tikai par tavu raksturu un tikai nosacīti pareģot likteni. Šis – daudz interesantāks: tas skaidri pasaka, kāds būs tavs liktenis.

Pamēģini to ignorēt, un jau no rītdienas tevi vajās neveiksmes! Darī kā tas liek – un viss būs vienkārši lieliski!

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris) – dara to ūdenī.

Uzticams. Pievilcīgs. Lieliski skūpstās. Savdabīgs. Izvēlas būt ilgtermiņa attiecībās. Centīgs. Pievēršas jebkuriem projektiem.

Izjūt lepnumu par visu, ko dara. Diezgan neorganizēts. Lēns. Labs mīļākais, ja neguļ. Ekstrēms domātājs. Parasti viņš mīl savus mājdzīvniekus vairāk nekā savus ģimenes locekļus.

Var ļoti kaitināt citus ar saviem mēģinājumiem paskaidrot vai izstāstīt vēsturi. Neprognozējams. Pārsniedz tavas cerības.

Nav cīnītājs, bet var nokautēt.

Tevi gaida 2 gadus ilga neveiksme, ja paiesi garām šim ierakstam, un divus gadus neticama veiksme, ja padalīsies šajā informācijā ar draugiem!

Zivis (19. februāris – 20. marts) – partneris dzīvei.

Gādīgas un labsirdīgas. Gudras. Mīl būt uzmanības centrā.

Ļoti organizētas. Ļoti saistošas pretējam dzimumam. Mīl, kad pēdējais vārds paliek aiz viņām. Viņas ir viegli atrast, bet tikpat viegli pazaudēt. Zivis ir kaislīgas, lieliski mīlnieki.

Ar Zivīm ir jautri. Reizēm Zivis ir pārāk lētticīgas, viņas ir viegli ievainot. Viņas ir ļoti gādīgas. Viņas vienmēr cenšas rīkoties pareizi, no kā bieži cieš. Reizēm viņas ātri pieķeras citiem, un cieš savas lētticības dēļ. Zivis ir ļoti dīvainas šī vārda labajā nozīmē. Viņām piemīt lieliska humora izjūta!

Zivis ir izdomas bagātas. Mīl jokot. Ļoti populāras. Jautras un mīļas. Zivis ir labi draugi citiem, bet pašām ir jābūt uzmanīgākām draugu izvēlē.

Tevi sagaida pieci neveiksmes gadi, ja paiesi garām šim raksta un trīs veiksmes gadi, ja dalīsies šajā informācijā ar draugiem!

Auns (21. marts – 19. aprīlis) – agresīvs tips.

Sabiedrisks. Pievilcīgs. Spontāns. Ar viņiem joki mazi. Smieklīgi. Lieliski skūpstās. Burvīgi.

Auniem ļoti svarīgas attiecības ar ģimeni. Auni ir dāsni.

Aizraujoši un skaļi. Aunam vienmēr jābūt “taisnībai”. Auns ir gatavs stundām ilgi strīdēties, aizstāvot savu redzējumu.

Auni ir vieni no brīnišķīgākajiem cilvēkiem uz pasaules.

Tevi sagaida 16 neveiksmes gadi, ja paiesi garām šim rakstam, un 14 veiksmes gadi, ja dalīsies šajā informācijā ar draugiem!

Vērsis (20. aprīlis – 20. maijs) – klīst bez noteikta mērķa

Agresīvs. Dod priekšroku garām attiecībām. Nesatricināms. Gatavs cīnīties par savām vēlmēm.

Laiku pa laikam var aizsvilties, mīl uzmanību. Neizsakāmi draudzīgs. Mīl palīdzēt cilvēkiem jebkurā situācijā. Labi skūpstās.

Laba personība. Spītīgs. Gādīgs cilvēks.

Vērši var būt egoisti, un, ja kaut ko patiešām vēlas – darīs visu, lai to iegūtu. Vērši mīl pagulēt un būt slinki. Ar viņiem joki mazi.

Vērši ir paši pievilcīgākie cilvēki uz zemes!

Tevi gaida sagaida 15 neveiksmes gadi, ja paiesi garām šim rakstam, un 16 veiksmes gadi, ja dalīsies šajā informācijā ar draugiem!

Dvīņi (21. maijs – 20. jūnijs) – dubults.

Jauki. Viņu mīlestība ir īpaša. Labi klausītāji. Viegli samulsina cilvēkus. Dvīņi ir mīlnieki, nevis karotāji, lai gan reizēm var sadot ne pa jokam.

Dvīņi nevienam neļauj sevi apmānīt. Dvīņi mīl teikt citiem, kas viņiem ir jādara.

Viegli aizvainojami. Viegli pazaudē mantas, aizmāršīgi. Dvīņi var būt sarkastiski un reizēm ļoti ziņkārīgi. Uzticami. Vienmēr laimīgi.

Ļoti skaļi. Runātīgi. Sabiedriski. Prot piedot. Mīl savaldzināt. Piemīt skaists smaids. Dāsni. Spēcīgi. Neatvairāmi.

Tevi gaida sagaida 9 neveiksmes gadi, ja paiesi garām šim rakstam, un 9 veiksmes gadi, ja dalīsies šajā informācijā ar draugiem!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment