Šīs 5 lietas neiesaka nēsāt makā: to dēļ var nauda un veiksme neplūst pie tevis

Maks ir ne tikai vienkāršs objekts, kur glabāt naudu, bet tam piemīt arī noteikta talismana īpašības, kas var piesaistīt materiālo bagātību.

Naudas enerģētika ir nestabili, tāpēc jābūt uzmanīgiem, kādas lietas glabā savā makā. Izrādās, ir 5 lietas, kas var bloķēt naudas plūsmu, neļaujot iegūt lielu kapitālu.

Čeki

Nevajag makā glabāt čekus. Ja tie atrodas makā, tie var radīt informācijas vakuumu , kurš bloķēs informācijas plūsmu. Ezotēriķi čekus bieži dēvē par “naudas atņēmējiem”, kuri sevī nes enerģijas zaudēšanu.

Visi čeki parasti ir jātur atsevišķi, lai izvairītos no iespējamām finansiālām problēmām.

Neīstas banknotes vai monētas

Ir daudz dažādu veidu, kā piesaistīt finanses. Šim nolūkam tiek izmantoti galvenokārt dažādu nominālu banknotes vai antīkas monētas. Bet, ja tu izmanto neīstas banknotes vai monētas, no viņām nebūs nekāda labuma, jo tajās nav enerģijas.

Līdz ar to nav iespējams piesaistīt naudas veiksmi. Tādējādi nevienu neīstu vai spēļu naudu nedrīkst glabāt makā. Pretējā gadījumā fortūna var parādīt savu negatīvo pusi.

Fotogrāfijas

Kā zināms, ikviena fotogrāfija nes sev līdzi tajā attēlotā cilvēka enerģiju. Tāpēc ikvienai fotogrāfijai, par spīti tam, ka tas ir tuvs cilvēks vai radinieks, nav vieta makā.

Maks satur sava īpašnieka enerģiju, bet, ja tajā ir kāda cita cilvēka fotogrāfija, tad tiek bojāta saikne starp maku un tās īpašnieku.

Zāles

Jebkuras receptes, instrukcijas par zāļu lietošanu, zāļu saraksts u.tml. lietas nedrīkst atrasties makā. Labākais risinājums šo lietu uzglabāšanai ir atsevišķs maisiņš vai maciņš.

Bankas kartes ar beigušos derīguma termiņu, nelaimējušas loterijas biļetes

Visas šīs lietas var izraisīt nabadzību. Viņas pilnībā bloķē finanšu ieņēmumus un nekādā veidā neveicina veiksmes un finanšu piesaisti dzīvei.

Lasi vēl: Māte nevainīgo meitu dzina pie ginekologa pēc katras diskotēkas. Izlasot stāsta beigas knapi turējos, lai pilnā balsī nesāktu smieties

Tāpēc labākais risinājums būtu atbrīvoties no tiem. Iztecējušas bankas kartes var negatīvi ietekmēt personu un radīt nevajadzīgi spontānus aizdevumus.

COMMENTS

Leave a Comment