Simptomi, kuri saistīti ar ausīm un kurus nedrīkst atstāt bez ievērības

Mēs visi cenšamies rūpēties par savu veselību. Kaut reizi gadā pārbaudīt medicīnas pamatrādītājus – tā ir daudzu cilvēku norma.

Bet dažreiz mēs esam pārāk uztraukušies, lai nesaslimtu nopietni, un  nepamanām mazos signālus, kurus mums raida mūsu organisms, un kuri ietekmē mūsu veselību katru dienu.

Ņemsim kaut vai sāpes ausī. Laiku pa laikam ar katru var atgadīties. Bet ja nebūsim uzmanīgi var sastapties ar nopietnām problēmām – bungādiņas plīsuma.

Lasi vēl: Zelta auskari mazulim – kurā vecumā labāk?

Simptomi.

  1. Džinkstēšana ausī.

Tas ir pats izplatītāks auss saslimšanas simptoms. Tam ir daudz iemeslu, nevar atstāt to bez ievērības. Un ja dienas laikā džinkstēšana nemitinās, jāiet pie ārsta un jāpārbauda bungādiņa.

  1. Spēcīgas sāpes.

Ja pēkšņi sākas sāpes kādā organisma vietā – tas norāda, ka kaut kas ar jums nav īsti kārtībā. Jūtat pēkšņas sāpes ausī? Problēma ir kaut kur iekšā.

Jāatceras, ka dažādiem cilvēkiem ir dažāds sāpju slieksnis. Ja viens, nopietnas saslimšanas gadījumā var just tikai nelielas sāpes, tad otram pat nenopietna saslimšana var radīt neciešamas sāpes. Noteikti jāapmeklē ārsts abos gadījumos.

Šķir nākošo lapu un iepazīsties ar pārējiem simptomiem 

Leave a Comment