Šīm zvaigznāju zīmēm maijs sola grandiozus pavērsienus un svarīgus notikumus. Lūko – varbūt arī tu būsi veiksminieku pulkā!

Vēzis

Diez vai pirmais pavasara mēnesis paies mierīgā un rāmā gaisotnē. Veiksme uzsmaidīs tiem Vēža zīmes pārstāvjiem, kuri nesēdēs rokas klēpī salikuši. Labumu sāks sniegt jebkura veida darbība, kas attiecas gan uz materiālo, gan garīgo dzīves pusi.

Notikumi, kas norisināsies martā ar dažādiem laika intervāliem, kļūs par iemeslu vairāku dzīves pozīciju pārskatīšanai. Tas nāks par labu un ļaus noteikt turpmākās izaugsmes virzienus.

Ģimene kļūs par atbalstu un uzticamu aizmuguri. Tieši ģimenē tu varēsi atrast gan atbalstu un mieru, gan enerģijas pieplūdumu. Ja tu cītīgi strādā darba dienās, nedēļas nogali labāk pavadīt kopā ar mīļajiem. Šāda taktika palīdzēs tev saglabāt dvēseles harmoniju.

Lauva

Visums sniegs šīs zīmes pārstāvjiem iespēju izmantot savu potenciālu. Oratoriskas prasmes, erudīcijas un radošuma demonstrēšana piesaistīs vajadzīgo cilvēku uzmanību.

Lasi vēl: Sieviete nodzīvoja 12 gadus klosterī un nolēma atklāt kādas netiklības tur notiek aiz aizslēgtām durvīm

Panākumi liela mēroga projektos vai sarežģītās lietās kļūs par stimulu jaunu virsotņu sasniegšanai. Tas būs lielisks veids, kā vairot savu pašapziņu.

Vientuļajiem Lauvas zīmē dzimušajiem nebūs garlaicīgi, jo viņi izveidos kontaktus ar ļoti interesantiem cilvēkiem. Pastāv iespēja, ka cieša draudzība var pāraugt par kaut ko vairāk. Galvenais – nepazaudēt galvu no spēcīgajām emocijām un jūtām.

 

Leave a Comment