Šīm zodiaka zīmēm piemīt tik spēcīga enerģētika, ka to pārstāvjus astrologi ierindo starp pašiem bīstamākiem Zodiaka pārstāvjiem

Dažām Zodiaka zīmēm piemīt tik spēcīga enerģētika, ka to pārstāvjus astrologi ierindo starp pašiem bīstamākiem Zodiaka pārstāvjiem.

Kā gan izpaužas Aunu, Vēžu, Jaunavu un Mežāžu graujošā ietekme?

Auns

Auns ir vienlīdz bīstams gan sev, gan apkārtējiem, jo viņam ir vāji attīstīts pašsaglabāšanās instinkts. Uguns stihijas pārstāvis vienkārši nespēj iedomāties savu dzīvi bez spilgtām emocijām, riska, briesmu draudiem, ekstrēma un piedzīvojumiem. Viņš viegli pārkāpj atļautā robežas, nemaz nerēķinoties ar neprognozējamām sekām.

Aunu dinamiskums izpaužas it visā ko viņš dara, un reizēm viņš pats vairs neapzinās to brīdi, kad stāv bezdibeņa malā. Aunam ļoti patīk strīdēties, tāpēc nemaz nav brīnums, ka visai bieži viņš nokļūst dažādu konfliktu epicentrā. Nemaz neuzdrošināties nostāties viņam ceļā, Auns nekad neapstāsies savu mērķu sasniegšanā. Viņš tam ir pārāk paštaisns.

Vēzis

Neskatoties uz to, ka Vēzis ir viegli aizvainojams un pat pārlieku jūtīgs, šai ūdens zīmei nemaz nav svešas domas par atriebību. Vēzis var ļoti ilgi slēpt savu aizvainojumu, taču beigu beigās viņš noteikti atradīs iemeslu jūs pazemot, jums ieriebt vai kā citādi jūs sodīt, it īpaši, ja jūs pats bijāt pret viņu naidīgi noskaņots.

Šis šķietami mīļš un maigs cilvēks patiesībā slēpj sevī stipru personību, un viņam piemīt ļauna viltība un labi maskēts sacensību gars. Labāk ticiet uz vārda, ka liekot uz svariem jūsu draudzību un savu karjeru komplektā ar finanšu labklājību, Vēzis nedomājot izvēlēsies otru.

Viņam ir visai mainīgi uzskati par draudzību, jūs draudzēsieties tik ilgi, kamēr Vēzim tas būs izdevīgi. Tiklīdz Vēzim radīsies kaut mazākas aizdomas, ka vairs neesat viņam lietderīgs, viņš aukstasinīgi saraus visas saites, un pat neatvadīsies.

Jaunava

Jaunavām piemīt uzreiz vairākas īpašības, kas ļauj ierindot viņas bīstamāko Zodiaka zīmju sarakstā. Šie cilvēki ir neparedzami, lepni, gudri un savtīgi.

Kādā ne visai jaukā brīdī Jaunavas temperaments un emocijas vienkārši nogāzis jūs no kājām. Jaunavas labsirdība kalpo tikai un vienīgi kā skaista izkārtne, bet patiesībā jums nāksies saskarties ar aukstasinīgu, skeptisku un bezkaunīgu attieksmi.

Provocējot Jaunavu uz konfliktu, labākajā gadījumā jūs riskējat pazaudēt draudzību, sliktākajā – jūs iegūsiet ienaidnieku. Draudzīgi noskaņotie cilvēki tiek ierindoti Jaunavas draugu sarakstā.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment