Sieviete 26 gadus nav izgājusi ne reizi no mājas. Tas kādos apstākļos viņa dzīvo liek ieplesties acīm

Šis stāsts norisinājās kādā Krievijas Ņižņijnovgorodas apgabala ciematiem. Vietējā iedzīvotāja Tatjana veselības saasinājuma dēļ tika nogādāta slimnīcā, bet pēc tam kaimiņi pamanīja, ka kāda cita sieviete nereti iznāk no viņas mājas.

Izrādījās, ka tā ir Nadežda, Tatjanas meita, kuru daudzi jau sen uzskatīja par mirušu. Pēc vidussskolas beigšanas jauniete pārtrauca sazināties ar citiem un vairs neizgāja sabiedrībā, tāpēc ciemata iedzīvotāji bija pārliecināti, ka viņa ir mirusi.

Kad kaimiņi iekļuva ģimenes mājā, viņi bija šokā par redzēto – visur bija beigtu kaķu un žurku līķi. Daudzus gadus neviens nebija tīrījis telpas vai veicis remontu. Mājā nebija ne elektrības, ne gāzes, ne ūdens. Pati Nadežda atzina, ka nav mazgājusies vairāk nekā 12 gadu. “Es nezinu, kur man doties. Nekur neesmu bijusi. Kad mācījos skolā, es izgāju kaut kur ārpus mājas, bet tagad to vairs nedaru.

Es neko nezinu. Es ēdu kaķu barību – man patīk, tā ir garšīga. Nu, arī kaut kādus puspuvušus produktus, ko varu atrast. Kādreiz man garšoja bumbieri, plūmes, pīrādziņi,” Nadežda pastāstīja Krievijas telekanāla “Rossija 1” žurnālistiem. Izrādījās, ka mātes un meitas norobežošanos no apkārtējiem izraisījusi kaimiņa uzmākšanās.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment