Šie ir iemesli, kādēļ sievai vīrs ir jānostāda augstāk par saviem vecākiem

Tas norāda uz to, cik stipra ir jūsu laulība
Atcerieties, ka laulība ir došanās jeb iziešana pie vīra. Tas nozīmē, ka vienmēr dodaties pie viņa un atrodaties aiz sava vīra stiprās muguras kā aiz mūra. Jūsu visu liecinieku klātbūtnē zvērējāt viņu mīlēt, lolot un par viņu rūpēties. Kas notiek, kad par savu vīru sūdzaties mammai vai tētim? Tas nozīmē, ka pieņēmāt nepārliecinošu izvēli, ka esat kļūdījušies. Šādā veidā tiek noformulēta jūsu ģimenes dzīves situācija un jūsu attieksme pret vīru. Nekādā gadījumā nedrīkst iznest no ģimenes ārā jebkādus strīdus un nesaskaņas. Pat tad, ja tie, kam to stāstāt, ir vecāki. Divatā tikt galā ar visām problēmām ir daudz vienkāršāk nekā tad, ja jums kā trešie soģi no malas lūkojas citi.

Tādā veidā tiek veidotas daudz stiprākas un intīmākas attiecības pāra starpā
Vīriešu dabā iekārtots tas, ka viņi intuitīvi jūt sievietes un sievas attieksmi pret viņiem. Ja sieviete izturas vēsi un vienaldzīgi, tad arī viņi kļūst noslēgti. Un tāpat ir arī pretējā virzienā – atvērta sirds vienmēr spēj atvērt citas sirdis. Vīrieši vienmēr tiecas būt pirmajā vietā. Kāda sieviete stāsta savu atgadījumu. Katru vakaru, kad viņi ar vīru centās pievērsties divvientulībai, iezvanījās viņas vīramāte. Tas jau it kā nebūtu nekas traks, bet šis atgadījums turpinājās kā pēc speciāla grafika sastādīts rituāls teju katru dienu. Protams, ka vīrs uzskatīja par pienākumu pacelt telefonu un atbildēt, kā rezultātā visa intīmā atmosfēra bija sabojāta. Galu galā vīrs saņēmās spēka un pateica savai mātei, ka tas nav labākais dienas laiks, kad viņam zvanīt. Šī stāsta morāle ir tāda: vecākiem arī ir jāsaprot un jāpieņem, ka viņu bērniem nepieciešama personīgā telpa.

Grūtos laikos patvērumu meklēsiet viens pie otra
Tas ir tādēļ, ka viens otram esat prioritāte. Lūk, vēl kāds stāsts: kāds vīrietis burtiski “pārdega” sava biznesa dēļ. Viņam līdzās nemitīgi bija viņa sieva. Viņa viņu atbalstīja un centās viņam sniegt spēku, lai gan tolaik visur klājās ļoti grūti. Taču viņš zināja, lai arī kā viņu kritizētu viņa draugi un radi, mīļotā sieva bija vienīgā, kas nostājās viņa pusē. Pēc kāda laika viņiem viss nokārtojās, taču šis laiks uz visu mūžu palika vīrieša atmiņā. Un gadu laikā gan viņu ģimene, gan mīlestība kļuva tikai stiprāka.

Leave a Comment