Šie ir četri tie mājdzīvnieki, kuri mājas iemītniekiem piesaista mīlestību un veiksmi

Izvēloties mājdzīvnieku, cilvēki cenšas atrast tādu dzīvnieku, kurš viņiem atbilstu pēc rakstura un temperamenta.

Taču vajadzētu šim jautājumam pievērst vēl vairāk uzmanības, tā piemēram – dzīvnieka enerģētikai, jo daži mājdzīvnieki kļūst ne tikai par ģimenes mīluļiem, bet arī piesaista mājās un ģimenē veiksmi.

Kaķis

Kaķi ir vieni no tiem dzīvniekiem, kas jau kopš senatnes ir apvīti leģendām un nostāstiem. Neskatoties uz to, ka viņi, šķiet, ir pārāk neatkarīgi un patstāvīgi, kaķis ģimenē var sniegt daudz prieka un pozitīvas enerģijas.

Ja jūs labi izturēsieties pret savu kaķi, tad viņš obligāti jums atmaksās to ar “zelta monētiņu”. Iekārtojoties savam saimniekam uz ceļiem vai klēpī un sākot murrāt, kaķis rūpējas par jums un piesauc materiālo labklājību.

Grauzēji

Pastāv ticējums, ka peles nekad nedzīvo mājā, kurā nav naudas. Taču nevajadzētu cerēt tikai uz nejaušajām pelēm: praktiski visi grauzēji piesaista materiālo labklājību.

Kāmīši, degu, dekoratīvās žurkas – visiem šiem dzīvniekiem tiem piedēvēts šāds talants. Ja jums mājās ir parādījies mazs, pūkains grauzējs, drīzumā uzlabosies jūsu finansiālā situācija. Neaizmirstiet mazajam zvēriņam pateikt “paldies”, pacienājot viņu ar kaut ko garšīgu.

Suņi

Tiek uzskatīts, ka turēt suņus ir visatbildīgākais darbs: viņi var grauzt mēbeles, viņiem ir nepieciešamas regulāras pastaigas, apmācības un laba barošana.

Neapšaubāmi, suņi ir vieni no tiem dzīvniekiem, kuru uzturēšana prasa vislielākos finansiālos līdzekļus, taču, ja jūs to varat atļauties un patiešām vēlaties suni, ir vērts izšķirties par tik burvīgu ģimenes mīluli. Neviens mājdzīvnieks pasaulē nav tik uzticams savam cilvēkam kā suns.

Jūsu mīlulis dievinās jūs, neatkarīgi no tā, ko jūs darīsiet. Taču neizmantojiet šo dzīvnieka labvēlību – esiet tikpat devīgs arī pret viņu. Senseni ticējumi vēsta, ka pirmie suņi (vilku pēcteči) ģimenē nesa svētību, auglību, finansiālo labklājību un saticību.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment