Šī grūsnā suņu meitene saviem saimniekiem sagādāja pamatīgu izbīli, jo šādas dzemdības negaidīja neviens

Stafordšīras bulterjera kucītei, trīs gadus vecajai Dīvai, pirmā grūtniecība izrādījās ļoti sarežģīta. Saimnieki bija satraukti, vērojot kā, mājas mīlules vēders ar katru dienu aug.

59 dienu ilgā grūtniecības perioda beigās nabaga dzīvniekam jau bija grūtības staigāt.

Kad suņa īpašniekiem kļuva skaidrs, ka viņu mājdzīvnieks gatavojas laist pasaulē pēcnācējus, viņi viņu ievietoja ērtā guļvietā un sagatavojās, lai palīdzētu.

Dīvas saimnieki zināja, ka lielas sunenītes vienlaikus dzemdē vairāk nekā vienu vai divus kucēnus, taču šādam suņu mazuļu skaitam viņi pavisam noteikti nebija gatavi.

Arī pati Dīva sākumā bija ļoti noraizējusies, nesaprotot, kas ar viņu notiek. Tomēr pēc pirmā kucēna piedzimšanas kucīte nomierinājās un koncentrējās uz turpmāko dzemdniecības procesu.

Lasi vēl: Kaķene piedzemdēja kaķēnus, pameta tos un skrēja uz mežu. Mēs sekojām viņai un ieraugot šo palikām ar mutēm vaļā

Viņas vietā sāka satraukties īpašnieki, bet par laimi, viss beidzās labi. Tagad suņu mammas īpašnieki ir laimīgi – dzemdības noritēja lieliski, un Dīva laida pasaulē veselus 13 lieliskus kucēnus!

Šķir otru lapu, lai noskatītos VIDEO ar piedzimušajiem kucēniem 

Leave a Comment