Seši lieliski iemesli, kādēļ ābolus ēst ar visu mizu!

apple

Ābolu miza satur daudz šķiedrvielu, vitamīnu, aizsargā no vēža šūnu attīstības, un vēl, un vēl…

Šo augļu mizu sastāvā ir tik daudz noderīgu vielu, ka vislabāk tos ēst ar visu mizu.

Ābolu mizās ir ļoti daudz šķiedrvielu

Kopumā ābolos ir vidēji 4,4 g šķiedrvielu katrā, taču bez mizas to daudzums samazinās līdz 2,1 g.

Ābolu mizās ir ļoti daudz vitamīnu

Veselā ābolā ir vidēji 8,4 g C vitamīna un 98 A vitamīna vienības. Kad ābols tiek nomizots, rādītāji samazinās līdz 6,4 g C vitamīna un 61 vienībai A vitamīna.

 

Taču ir vēl vairāki vēl svarīgāki iemesli, kāpēc āboli jāēd ar visu mizu.

Lai tos uzzinātu, šķir nākamo lapu!

Leave a Comment