Sausais likums: šīm zodiaka zīmēm lietot alkoholu nedrīkst, jo tad viņi sāk iet ‘’sviestā’’

Katru dienu alkoholisms kļūst par vēl lielāku problēmu pasaulē. Alkohola problēma pasaulē vienmēr ir bijusi aktuāla, iespējams, tas ir saistīts ar cilvēku dzīves sociālajiem aspektiem.

Ar alkohola palīdzību cilvēki mēģina atrast jaunu iekšējo pasauli, kurā nebūs nekādu problēmu. Tomēr cilvēku tas nemaina, jo pašas problēmas netiek atrisinātas.

Tāpēc alkohols nav risinājums. Astrologi ir identificējuši zodiaka zīmes, kurām nav vērts dzert daudz savādāk problēmu būs tikai vairāk.

Pirmie sarakstā ir Zivis, it īpaši šīs zīmes vīriešu kārtas pārstāvji. Dzeršana palīdz viņiem atpūsties, aizmirst aizgājušo dienu un nedomāt par rītdienu.

Sievietes var arī atļauties izdzert kādu alkoholisko kokteili vakarā. Protams, ja jūs lietosiet alkoholu nelielos daudzumos, tad tas neko nenodarīs. Tomēr šai zīmei ir problēma – viņi nejūt robežas.

Šīs problēmas dēļ Zivīs patīkamu atpūtu ļoti ātri aizstāj ar piedzeršanos. Šīs zīmes pārstāvji sāk dzert vakarā pēc smagas dienas vai brīvdienās. Pēc kāda laika tas pārvēršas par ikdienas alkohola lietošanu.

Nākamie sarakstā ir Vēži. Šeit spēlē šīs zīmes pārstāvju sabiedriskums. Viņu vēlme atrasties cilvēkos noved pie alkohola lietošanas. Vēži lielā cilvēku kompānijā jūtās neērti, tādēļ, lai atraisītos mīl iedzert kādu grādīgu dzērienu. Daudzi šīs zīmes pārstāvji vienkārši nevar atteikt draugiem.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment