Sāļais konjaks. Nepelnīti aizmirsta natoropāta Leva recepte pret daudzām kaitēm

Lietošana
Lietojot iekšķīgi, līdzeklis vienmēr jāatšķaida ar karstu ūdeni attiecībā 1:3. Sievietes un slimības novājināti vīrieši ūdens daudzumu var palielināt. Lieto parasti vienu reizi dienā – no rīta tukšā dūšā stundu pirms ēšanas.

Lai arī līdzeklis stimulē un uzlabo kuņģa darbību, dažiem tas var izraisīt sliktu dūšu. Tādā gadījumā jāizdzer pāris glāžu silta ūdens, lai izprovocētu vemšanu, – tas norādīs, ka kuņģis pats atbrīvojas no tajā uzkrātajiem sārņiem.

“Sāļo” konjaku izmanto arī kompresēm, brūču apmazgāšanai, ķermeņa vai galvas virspuses ierīvēšanai. Lietojot ārīgi, to neatšķaida.

Galvas ierīvēšanai ēdamkaroti šķīduma pa daļām ielej plaukstā un 10–30 minūtes ierīvē galvas ādā. Tikai deniņu vai pieres ierīvēšana vien nepalīdz. Gari mati šai procedūrai nav traucēklis. Gluži pretēji – tie palīdz ilgāk saglabāt nepieciešamo vēsumu. Ierīvē vakarā pirms gulētiešanas.

Pret galvas reiboņiem: pirms gulētiešanas 30 minūtes šķīdumu ierīvē galvas augšdaļā.

Pret asinsvadu izprovocētām galvassāpēm: pakausi, galvas augšdaļu pirms gulētiešanas ierīvē 15 minūtes. Ja no rīta galvassāpes atgriežas, šķīdumu lieto arī iekšķīgi – ēdamkaroti, kas atšķaidīta 6–8 ēdamkarotēs karsta ūdens.

Pret smaganu sastrutojumu: uz nakti sastrutojuma vietai pieliek šķīdumā samitrinātu vati. Parasti nepieciešamas 3–4 procedūras.

Pret aizcietējumu un meteorismu: no rīta ieņem 2 ēdamkarotes līdzekļa, atšķaidīta ar 6 karotēm karsta ūdens.

Pret reimatismu: sāpošo vietu ierīvē 1–2 reizes dienā. Kurss – 1–2 nedēļas. Ja reimatisms regulāri atgriežas, papildus 12–14 dienas “sāļo” konjaku lieto iekšķīgi – no rīta tukšā dūšā pa 2 ēdamkarotēm, kas atšķaidītas 5 karotēs karsta ūdens.

Pret apdegumu: problemātisko vietu mitrina ar šķīdumā samitrinātu tamponu. Pirmās procedūras laikā būs jūtamas stipras sāpes, kas ar katru nākamo reizi mazināsies, līdz izzudīs pavisam.

Pret sagriezumiem: brūcei piesaitē šķīdumā samitrinātu auduma gabaliņu un tur, līdz brūce sadzīst. Marles saiti, ar kuru audums piesaitēts, laiku pa laikam no ārpuses samitrina.

Pret izmežģījumu: ierīvē izmežģīto vietu. Ja ar to nepietiek, sāpošo locītavu aptin ar šķīdumā samitrinātu drāniņu un ikreiz, kad tā sāk izžūt, samitrina no jauna.

Būtībā jebkura ierīvēšana ir daudz efektīvāka, ja līdzekli ierīvēšanai gatavo nevis uz degvīna, bet konjaka bāzes.

Piemēram, pret osteohondrozi, kauliņiem uz kājām un virkni citu slimību diezgan populāra ir šāda recepte: glāzi rupjā sāls un 3 čili pākstis aplej ar puslitru degvīna, 5 dienas nostādina, pēc tam izmanto kompresēm. Prakse pierādījusi – ja degvīna vietā izvilkumam izmanto konjaku, sāpes pāriet 2–3 reizes agrāk – jau 5–7 dienās.

Leave a Comment