Šajā numeroloģijas horoskopā tu varēsi uzzināt cik laulības liktenis tev ir sagatavojis

CIPARS 5

“Piecinieki” ir ļoti noslēgti un dažbrīd nedroši cilvēki. Viņi bieži nodarbojas ar sevis analizēšanu un trūkumu meklēšanu sevī. Šādi cilvēki var pat vispār neapprecēties vai arī būt tikai vienā laulībā, kura var beigties ar šķiršanos.

CIPARS 6

Cilvēki ar šo numeroloģisko mīlestības kodu ir ļoti paškritiski un pastāvīgi mācās no savām kļūdām. Viņi var apprecēties jau jaunībā, bet ciest neveiksmi. Vēlāk viņi izlemj stāties laulībā otreiz, kura izrādās veiksmīgāka nekā iepriekšējā, jo “sešinieki” jau ir ņēmuši vērā un izlabojuši visas iepriekšējās kļūdas.

CIPARS 7

Šādi cilvēki ir apveltīti ar spilgtu iztēli un lielisku intuīciju. Viņi māk dāvāt mīlestību un iepriecināt savu partneri. Bet laulībai viņi var meklēt cilvēku daudzus gadus un, kad to atrod, viņi precas vienreiz un uz visu mūžu.

CIPARS 8

Astoņnieki ir ļoti strādīgi un apdomīgi. Viņi ļoti skrupolozi izturas pret visām savām izvēlēm, tostarp attiecībā uz partnera izvēli. Šādi cilvēki izvēlas rūpīgi visu izsvērt, pirms saistīt savu likteni ar otru cilvēku. Šādi cilvēki, kā likums, apprecas vienreiz un aiz aprēķina.

Lasi vēl: Veiksmīgākās dienas maijā visām horoskopa zīmēm. Un kurā jomā veiksies tev? Šajās dienās dari visu ko sirds tīko

CIPARS 9

“Deviņnieki” ir ļoti emocionāli un impulsīvi. Viņi viegli padodas savu jūtu uzplūdiem, tāpēc viņi var agri noslēgt laulību un tikpat ātri izšķirties. Viņi ir spējīgi uz spēcīgām jūtām un spilgtām to izpausmēm. Viņi var apprecēties vairāk nekā 3 reizes.

Leave a Comment