Šajā numeroloģijas horoskopā tu varēsi uzzināt cik laulības liktenis tev ir sagatavojis

Numeroloģija ir pārsteidzoša zinātne, kas ar ciparu un formulu palīdzību var “izskaitļot” cilvēka likteni.

Pastāv daudz un dažādu veidu, kā paredzēt likteni, izmantojot numeroloģiskas formulas. Bet šodien mēs tev pavēstīsim, kā izmantot numeroloģiju, lai uzzinātu, cik reižu ir tev būs iespēja apprecēties saskaņā ar likteņa pareģojumu.

Lai to izdarītu, tevir jāveic aprēķins, izmantojot savu dzimšanas datumu pēc sekojošas formulas:

1) Saskaiti savas dzimšanas dienas datuma un mēneša ciparus līdz dabūsi vienu ciparu.

2) Saskaiti sava dzimšanas gada ciparus līdz dabūsi vienu ciparu

3) Saskaiti abus iegūtos skaitļus līdz dabūsi vienu ciparu

Piemēram:

23.01.1988

1) 2+3+0+1 = 6

2) 1+9+8+8 = 2+6 = 8

3) 6 + 8 = 1+ 4 =5

Kopā: 5

CIPARS 1

Cilvēki ar šo mīlestības un laulības kodu ir apveltīti ar līdera īpašībām, pārliecināti par sevi un ir ļoti pragmatiski. Viņi ir ļoti atbildīgi pret visu, ko dara un izvēlas. Attiecībās viņi arī ir piesardzīgi un pragmatiski. Tāpēc viņi var apprecēties 1 vai 2 reizes.

CIPARS 2

Šādi cilvēki ir ļoti jūtīgi, viegli ievainojami un diplomātiski. Viņu vidū ir daudz monogāmu attiecību piekritēju. Viņi sapņo atrast savu īsto, vienīgo otro pusīti uz mūžu. Tāpēc viņi biežāk nekā citi noslēdz tikai vienu laulību.

CIPARS 3

Cipars trīs numeroloģijā ir produktivitātes un izaugsmes simbols. Šādi cilvēki ir ļoti aktīvi, zinātkāri, nespēj mierīgi nosēdēt uz vietas un pastāvīgi meklē kaut ko jaunu. Mīlestībā viņi arī ir aktīvi un dažreiz nepastāvīgi. Saskaņā ar likteņa pareģojumu viņiem var būt 3 laulības.

CIPARS 4

Cilvēki, kuri atrodas “četrinieka” pārvaldībā ir strādīgi, līdzsvaroti un ļoti uzmanīgi. Viņi nesteidzas uzsākt attiecības, ja nav pārliecināti par savām un partnera jūtām. Pēc likteņa pareģojuma, viņi var apprecēties divreiz. Bet, ja viņiem ir paveicies uzreiz atrast savu īsto otro pusīti, tad laulība var būt viena un uz visu mūžu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment