Pagatavošanas gaita:
Tīrās, sterilizētās burkās pamīšus liek tīrus un sausus dārzeņus.
No sākuma burkās liek pusi zaļumu un sagrieztus ķiplokus, bet pārējo pusi liek virsū dārzeņiem.
Pārlej ar karstu ūdeni, viegli aizvāko, tad pēc vidēji 20 minūtēm ūdeni nolej nost atsevišķā katlā.
Ūdenim pieber klāt cukuru un sāli – uzvāra, tad pielej klāt degvīnu, etiķi un vēlreiz visu uzvāra.
Iegūto šķidrumu pārlej pāri dārzeņiem burciņās un aizvāko visu.
Burkas apgriež otrādi, atstāj apsegtas ar lakatu, segu vai šalli līdz nākamās dienas rītam, pēc tam uzglabā jebkurā vēsākā vietā – ledusskapī, pieliekamajā vai pagrabā. Lai jums labi garšo!
Šai ziemai pagatavosim gardos dārzeņu asorti degvīnā
Posted on by Oskars Andersons
Related Post
- Latviju pārņem skumja vēsts… Mūžībā devies Latvijā ļoti labi pazīstams cilvēks
- Latviešu talantīgās dziedātājas Ances Krauzes dzīvē notikušas negaidītas un ļoti nepatīkamas pārmaiņas
- Vienreizēji salāti kuri piemēroti visiem svētku galdiem: pazudīs no galda pirmie
- Bagātība ir jau Tepat aiz stūra! Globa paziņo, kuras no Zīmēm Tuvākajās dienās var laimē milzu Loterijā
- Būsiet laimīgi un dzīvosiet bagātībā: kādas dienas ir vislabvēlīgākās kāzām maijā