Šādi izskatās Pola Vokera meita, kurai šobrīd ir 22 gadi. Viņa ir mantojusi no tēva ko īpašu

 

Pārāk agri mūžībā aizgāja viens no iemīļotākajiem Holivudas aktieriem Pols Volkers. Viņa pēkšņā nāve autoavārijā, kad viņam bija tikai 40 gadi, bija liela traģēdija daudziem šī talantīgā vīrieša faniem.

Izcilais Holivudas aktieris aiz sevis atstāja daudzas nospēlētas lomas, kuras joprojām mīl daudzi viņa darba cienītāji. Papildus profesionālajiem sasniegumiem joprojām ir filmu zvaigznes meita, skaistule Medova Vokere. Ļoti talantīga meitene, kurai ir vien 22 gadi.

Aktieris dievināja savu meitu Medovu, un viņai arī bija ļoti uzticīgas attiecības ar tēvu. Pat ar māti viņa nebija tik atklāta kā ar mīļoto tēvu. Kad meitenei bija 13 gadu, viņa pārcēlās dzīvot pie sava tēta.

Viņi bija laimīga ģimene, bet pēc 2 gadiem notika briesmīga traģēdija, un viņa bija bārene vien 15 gadu vecumā. Meitenei bija grūti tikt galā ar rūgto zaudējumu. Viņa pilnībā norobežojās no visiem un internetā ievietoja tikai dažus attēlus, no kuriem visas bija ar tēvu.

Burvīga, jauna meitene 22 gadu vecumā, par kuru Medova izauga, ir guvusi ievērojamus panākumus modeļu biznesā. Skaistule no slavenā tēva mantoja viņa dziļi zilās acis, kuras faniem tik ļoti patīk.

Lasi arī: Sieviete, kura teju 30 stundas atradās klīniskajā nāvē, pastāstīja par viņpasaules dzīvi un kādas dīvainas ir sajūtas

Visi atrod daudz līdzību starp meitu un aizgājušo tēvu, kaut arī viņas tievums izskatās neveselīgs. Daudzi uzskata, ka viņa nekad nav atguvusies no briesmīgā šoka, kas viņai bija jāpiedzīvo 15 gadu vecumā. Meitene turpina tēva uzsākto biznesu, kas saistīts ar viņa vārdā nosaukto labdarības fondu.

 

Šķir otru lapu, lai apskatītos FOTO, kā meitene izsktās tagad

Leave a Comment