Rīt ir viena no augusta bīstamākajām dienām pēc astrologu domām. Nav vērts no tām baidīties, taču piesardzība šajās dienās gan nebūs lieka

Piesardzība šajās dienās neapšaubāmi nebūs lieka.

Katrā mēnesī ir dažas bīstamās dienas, kurās labāk neieplānot svarīgas lietas un pasākumus. Nav vērts no tām baidīties, taču piesardzība šajās dienās gan nebūs lieka.

Par vainu nestabilajam enerģētiskajam laukam kļūs planētas. Daži izjutīs pašsajūtas pasliktināšanos un krasu garastāvokļa maiņu. Astrologi deva padomu, kam tieši jāpievērš uzmanība šajās dienās.

Lai saglabātu veselību un veiksmi, pacenšaties atteikties no impulsīvās rīcības.

18.septembris: Marsa un Venēras trigons

Retrogrādais Marss spēcīgi ietekmēs emocijas, tas burtiski provocēs konfliktus. Šajā dienā ir vērts atteikties no biznesa sadarbības ar nepazīstamiem cilvēkiem, kā arī, ja vien tas ir iespējams, atlikt finanšu darījumus. Planētu aspekts neļaus īstenot sen iecerētus pirkumus, īpaši tas attiecas uz sadzīves tehniku, kas var salūzt uzreiz pēc iegādes. Astrologi iesaka 18.datumā bruņoties ar pacietību un mazāk laika pavadīt sabiedriskajās vietās.

Lasi vēl: Vīrieši ar šiem vārdiem, garām nelaidīs nevienus brunčus – Par Nr3 neesmu pārsteigta!

20.septembris Marsa un Mēness kvadrantūra

Nelabvēlīgais aspekts, kas, pēc astrologu viedokļa, būs neveiksmīgs un graujošs biznesa sfērai. Daudzi būs viegli aizkaitināmi un izjutīs negatīvu emociju pieplūdumu, tas nozīmē konfliktu pieaugumu, tai skaitā precētu pāru starpā. Šajā dienā var zaudēt biznesa partneru uzticību un izjaukt svarīgus darījumus, tāpēc ir vērts turēt sevi rokās. Impulsīvā rīcība apdraudēs karjeras izaugsmi, tāpēc labāk ir nodoties vienkāršākiem darbiem un izvairīties no konfliktsituāciju attīstības. Debesu ķermeņu stāvoklis ietekmēs arī veselību. Astrologi brīdina par iespējamām nepatikšanām un traumu gūšanas risku gan ražošanā, gan sadzīvē.

23.septembris magnētiskā vētra

Zemes magnetosfēras spēcīgās svārstības būs novērojamas augusta beigās un saskaņā ar prognozēm savu kulmināciju sasniegs 23. datumā. Šajā dienā meteojutīgi cilvēki novēros pašsajūtas pasliktināšanos, izklaidību, panikas lēkmes un citas nepatīkamas saules uzliesmojuma sekas. Šajā dienā vēlams atteikties no lietām, kas prasa lielus enerģijas resursus. Astrologi iesaka ievērot drošības pasākumus, lai pasargātu sevi magnētiskās vētras laikā.

26.septembris Pilnmēness

Pilnmēness Zivju zīmē rada palielinātu konfliktu risku starp tuvākiem cilvēkiem. Ir svarīgi pavadīt šo dienu harmonijā ar sevi un apkārtējo pasauli, savādāk spēcīgās emocijas var kaitēt attiecībām. Pilnmēness intensīvi ietekmēs darbspējas: parādīsies izklaidība, slinkums un nevēlēšanās pildīt savus tiešos darba pienākumus. Vajadzētu atteikties no jebkādām finanšu operācijām. Lai nepaliktu bez iztikas līdzekļiem, vajadzētu atteikties no jebkādiem naudas darījumiem.

COMMENTS

Leave a Comment