Rīt ir ļoti īpašs spoguļdatums (11.11) Senie indiāņi tic, ka šajā dienā darot šo piepildās kvēlākie sapņi

Jau sen cilvēki pievērš uzmanību tā sauktajiem spoguļdatumiem, tic to jaudīgajai enerģijai un spējai īstenot sapņus. Tuvākais spoguļdatums ir 11.11.2021.

Šajā dienā cilvēki pamostas ar īpašu jūtīgumu. Tas ir lielisks laiks, lai pabeigtu intelektuālus projektus. Šajā dienā iegūtās zināšanas paliks uz ilgu laiku, tāpat izdosies šo dienu nodzīvot patiešām produktīvi un tikt galā ar pašiem sarežģītākajiem uzdevumiem.

2021. gada 11. novembrī var un pat vajag nodarboties ar garīgām praksēm un meditācijām, dzīves jēgas meklēšanu, prioritāšu un mērķu sastādīšanu.

Eksperti gan brīdina, ka šajā dienā cilvēkos pamodīsies pašas spilgtākās emocijas, tostarp impulsivitāte. Tāpēc, lai izvairītos no nepatikšanām, jātur sevi rokās. Būs cilvēki, kas gribēs jūs ievilkt karstās diskusijās, bet tad labāk palikt vienam, atpūsties un nodarboties ar prāta un fizisko pilnveidošanos.

Šajā dienā nedrīkst dot solījumus, par kuriem nav pārliecības. Nedrīkst aizdot naudu un būt mantkārīgam. Jāuzticas savi intuīcijai.

Lasi vēl: Mūžībā devies svarīgs cilvēks Latvijas boksā

Kā piesaistīt naudu un veiksmi

Vienpadsmit lapiņas

Svarīgi formulēt savas vēlmes, izvairoties no vārdiem “gribu” vai “vēlos”. Uzrakstiet 11 reizes uz papīra savas vēlēšanās. Pēc tam sagrieziet lapu 11 daļās, lai uz katras no tām būtu izlasāma pilna vēlēšanās. Pusnaktī šīs lapiņas izlieciet pa visu māju, bet no rīta savāciet, nolieciet kādā noslēgtā vietā un gaidiet, kad vēlēšanās piepildīsies.

Pulksteņi

2021. gada 11. novembrī plkst.11:11 vai 23:11 skatieties uz pulksteni un izsakiet savu vēlēšanos. Svarīgi, lai šajā brīdī jūs neviens nedzird.

Vēstule

Uzrakstiet savu vēlmi uz papīra lapas, ielieciet to aploksnē, un, norādot savu adresi, ielieciet to pasta kastē. Tajā brīdī, kad vēstule atnāks pie jums, vēlēšanai jau vajadzētu piepildīties.

Svece

Vakarā jebkurā laikā (bet labāk 23:11) aizdedziniet sveci un 11 minūtes skatieties uz tās liesmu. Tajā laikā domājiet par savu vēlēšanos un maksimāli to vizualizējiet.

Nauda

Lai piesaistītu bagātību, paņemiet 11 monētas vai banknotes. Plkst.23:11 izlieciet sev tās priekšā un domās iztēlojieties, kā tās pavairojas. Visbeidzot saki uz šo naudu: “Nauda pie naudas, gribu, lai mani ienākumi palielinās un pavairojas”. Ielieciet šo apvārdoto naudu makā, bet centieties to kādu laiku netērēt, kamēr materiālais stāvoklis neuzlabojas.

Leave a Comment