Riebīgo sieviešu horoskops: Ir pienācis laiks uzzināt, cik liela maita tu patiesībā esi

Vērsis

Maita-aprēķinātāja. Merkantilas sievietes izcilais paraugs. Laicīgi neapgādājot viņu ar dažādiem dzīves labumiem un neapberot ar dāvanām, jūs smagi riskējat uzzināt, ko īsti nozīmē 80. līmeņa maita. Un varat būt droši, šīs zināšanas nav tās patīkamākas. Taisnības labad jāatzīst, lai ieraudzītu visu, uz ko viņa ir spējīga, jums viņa ilgi jākaitina. Ļoti ilgi. Apmēram pāris gadus. Bet, ja reiz gadījies izvest Vērsi no pacietības, apstādināt šo procesu vairs nesanāks.  Un aizskriet prom nesanāks. Jums vispār vairs nekad un nekas nesanāks. Momento mori.

Dvīņi

Maita-huligāne. Kļūst par maitu nevis sekojot savai sirdsbalsij, bet aiz neko darīt. Tas ir – izliekas. Taču izliekas tā, ka pat dzimušās maitas uz viņas fona vienkārši nobāl. Sakautu upuri viņa pati piecels no dubļiem, nopurinās un teiks: „Uzķēries! Tas taču bija tikai joks! ”.  Kā tik jautri. Tiesa, nav garantijas, ka upurim būs,ar ko apdomāt teikto; ja reiz sieviete-Dvīņi ieslēgusi maitas režīmu, tad upura smadzenes izsvilst jau piektajā sarunas minūtē

Vēzis

Cēlsirdīga maita. Vismaz tādu viņa pat sevi redz. Iedomājas no sevispsiholoģijas pazinēju un dvēseļu glābēju. No visas sirds tic, ka bez viņas palīdzības šīs apmaldījušās dvēseles neapšaubāmi sagaida elles mokas.Viņa nevar to pieļaut! Šie nelaimīgie nekavējoties jāglābj un jāved uz pareizā ceļa. Protams, ka „nelaimīgie”spirinās pretī, lūk tad arī tiek ieslēgts maitas režīms. Viņa manipulē, šantažē un pat draud, turklāt paveic to visu filigrāni. Galu galā, ja tas ir vajadzīgs, panākt labu var arī ar dūres spēku.

Lauva

Godkārīga maita. Runā, ka patiesībā Lauvas ir ļoti cēlas būtnes, kas uzskata stervozitāti par sīkumainu un necienīgu. Varam apliecināt – tas ir fakts. Cita lieta, ka Lauvu cēlums attiecināms vien uz tuvāko loku, iekļūt kurā nav lemts praktiski nevienam. Pārējie ir vien publika. Svarīgākais, lai publika vispār ir. Kaut vai nejaušais garāmgājējs. Lauva arī viņam pierādīs, ka tieši viņa ir pati stervozākāno visām maitām. Maitu karaliene. Nē, Dieviete! Un diez vai kāds uzdrīkstēsies apšaubīt.

Jaunava

Bende. Aukstasinīga, nežēlīga un nepielūdzama. Kā saka, nekā personīga, tas vienkārši ir viņas darbs. Sabiedriskais darbs. Brīvprātīgā kārtā. Turklāt Jaunava svēti tic tam, ka nav stervoza pret nevainīgajiem. Ja reiz viņa attiecībā pret jums ieslēgusi maitu, tātad esat izdarījis kaut ko ļoti, ļoti sliktu, un tagad jūs gaida svinīgā nāvessoda izpildes ceremonija, turklāt publiski. Un nav vērts jautāt par ko, nav jēgas kliegt, ka notikusi kļūda.  Jaunava ir gan bende, gan tiesnese. Viņai arī likumu un noteikumu saraksts ir pašai savs, nevienam neizprotams. Līdz ar to arī vienīgā iespēja izvairīties no nāvessoda ir nomirt pašam.

Svari

Izmisusi maita. Sievietēm-Svariem stervozitāte kā tāda nepiemīt vispār. Viņas nesaprot, kāpēc kādam jānodara kaut kas slikts, ja var izdarīt kaut ko labu. Viņas nav nedz svētās, nedz eņģeļi zemes virsū, vienkārši viņām slinkums darīt sliktu, bet labais sanāk pats par sevi. Problēma slēpjas tajā, ka cilvēki ir nepateicīgi. Un tad, kad cerība panākt savu ar labu ir izplēnējusi, sieviete-Svari pārvēršas par maitu. Un, ja šī sieviete ir kaut ko izlēmusi, viņa izdara to perfekti. Un arī maita no viņas sanāk priekšzīmīga.

Skorpions

Priekšzīmīga maita. Apvieno sevī visu pārējo maitu īpašības (izņemot Svarus un Vēžus). Ir pelnījušas apbalvojumu par stervozitāti. Vienmēr griež dzīvajā. Lieliski izprot, no kā sastāv cilvēku dvēseles. Gūst baudu manipulējot ar cilvēkiem. Tiklīdz upuris pakļaujas viņas gribai, Skorpions pārstāj viņu cienīt, sāk pieprasīt „kļūt par īstu veci”. Tālāk atliek vien sagaidīt, kamēr šis upuris galīgi sajūk prātā no šādām spēlītēm. Viss, var meklēt nākošo nelaimīgo. It īpaši, ka pretendentu netrūkst.

Lasi vēl: Gaišreģis Aleksandrs Šeps vēlas, lai cilvēki uzklausa viņa prognozi par 2021.gadu. Kas jādara, lai šis murgs ātrāk beigtos

Strēlnieks

Skandalozā maita. Smalkas manipulācijas, intrigas, iešana pāri līķiem – tas viss ir pārāk garlaicīgi Strēlniekam. Šīs sievietes ir pārliecinātas, ka ir vērts pielikt pūles vien tad, kad esi pārliecināta par iznākumu. Bet viņa pilnīga nav pārliecināta par to, ka ar stervozitāti iespējams kaut ko panākt. Turklāt tam visam jātērē laiks, kā arī Strēlnieki nevar ciest gaidīt. Bet skandāls kā reiz ir pārbaudīts līdzeklis, pat ja neko nepanāksi, vismaz nolaidīsi tvaiku. Bet tvaika, ko nolaist, Strēlniekiem pietiek. Tā kā, ja viņa sāk uzvesties kā maita, saglabājiet mieru, lai viņa pakliedz, savādāk pārsprāgs. Bet, ja viņa sprāgs, izglābties nebūs iespējams.

Avots:

jenskoe

Leave a Comment