Riebīgo sieviešu horoskops: Ir pienācis laiks uzzināt, cik liela maita tu patiesībā esi

Ir pienācis laiks atvērt acis. Mēs tev palīdzēsim.

Mežāzis

Piekasīga maita. Sievietes-Mežāži pārvēršas par briesmoņiem tikai un vienīgi tad, ja kaut kas sāk ritēt pretēji iecerētam. Tieši tāpēc daži uzskata, ka Mežāži ir maitu etalons, savukārt citi, ka stervozitāte Mežāžiem iztrūkst. Pilnībā. Skaidrojam īpaši šiem naivajiem cilvēkiem:jums, zaķīši, vienkārši noveicies ne reizi negadīties šīm sievietēm ceļā.  Un, starp citu, tā arī turpiniet. Jo maitas režīms Mežāžiem ir īpašs: viņa skrupulozi un uzmanīgi pārzāģēs jums galvaskausu un lēnītēm izēdīs jūsu smadzenes. Ar tējkaroti.

Ūdensvīrs

Pēkšņa maita. Sievietei-Ūdensvīram kāds ir teicis, ka būt par maitu ir forši. Tagad viņa ļoti vēlas par tādu kļūt, tikai nezina kā. Bet viņa ļoti jo ļoti cenšas. Savukārt Visums pieradis atalgot Ūdensvīrus par viņu centību un piepildīt viņu vēlmes – agrā vai vēlāk, šādi vai citādi. Parasti gan iznāk „vēlu” un „citādi”. Apmēram 80 gadu vecumā omīte-Ūdensvīrs apsēžas uz piemājas soliņa un cenšas izskaitļot starp saviem kaimiņiem marginālus, dzērājus un vieglas uzvedības sievietes. Lūk, līdz šīm laikam Ūdensvīrs patiesi ir pati nestervozākā starp horoskopa zīmēm.

Zivis

Dzimusī maita. Zivtiņa tiešām dzimst par maitu un kā maita arī pamet šo laicīgo pasauli. Tas ir viņas dabiskais stāvoklis. Viss pārējais uzskatāms par izlikšanos, jo Zivis ir arī dzimušās aktrises. Taču svarīgi ir saprast, ka neviens nespēj mūžīgi slēpt savu īsto seju zem maskas, tai skaitā arī Zivis, līdz ar to izbaudīt viņas stervozitātes uzplūdumu nāksies katrai pietuvinātai personai. No otras puses, iedzimtā stervozitāte nav uzspēlēta, to ir daudz vieglāk paciest. Tā ir kā stihiskā nelaime. Tā, protams, ir reti nepatīkama lieta, taču tās upuri lieliski saprot: viņi pie tās nav vainīgi, viņi vienkārši neko nespēja padarīt. Te pārdzīvojumi lieki, jāskatās uz to filozofiski: izdzīvoji – pasakies augstākiem spēkiem.

Auns

Bezkaunīga maita.Jaunkundzes-Auni neatzīst nekādus spēles noteikumus. Itin viegli sper guļošajam, turklāt pašās jutīgākajās vietās, nepakautrēsies iespert arī zem jostasvietas. No otras puses, cik nāvējoša ir Auna stervozitāte, tik arī zibenīga. Tādā ziņā, ka, cik pēkšņi tā sasniedz upuri, tikpat ātri arī to atstāj. Pēc piecām minūtēm jaunkundze-Auns atkal kļūst mīļa. Līdz nākamai reizei.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment